Cel mai bun loc in care sa te cazezi in Constanta tocmai a fost redeschis si te asteapta chiar in inima orasului, in piata Ovidiu. Hotel Casa Hrisicos iti pune la dispozitie toate facilitatile de care poti avea nevoie pentru o sedere placuta si propune un nou concept, unic in Romania, acela prin care oaspetii sunt cei care controleaza totul direct de pe telefonul lor.

O poveste lunga

Ai posibilitatea de a te caza intr-unul dintre cele mai deosebite hoteluri din Romania. Nu trebuie sa fii pasionat de istorie pentru a aprecia o cladire cu o arhitectura frumoasa care reda atat locuitorilor orasului, cat si oaspetilor o mica parte din perioada de inceput a anilor 1900. Dupa ani intregi, cladirea care a marcat piata Ovidiu din Constanta pentru mult timp, redevine disponibila. Initial a fost hotel, mai apoi a gazduit un sediu de banca, iar acum, din nou, aduce posibilitatea de a ne caza intr-un mediu placut aproape de malul marii. De asemenea, peretii rezistenti ai cladirii inca ascund secretele vremii, Casa Hrisicos fiind frecventata de multe dintre personalitatilor anilor 1900, de la I.L. Caragiale pana la Alexandru Vlahuta sau Barbu Stefanescu Delavrancea.

Conditii ideale

Hotel Casa Hrisicos se remarca prin dimensiunile camerelor, care sunt foarte spatioase si aerisite, prin faptul ca este usor accesibil din oricare alt punct al orasului, dar si prin calitatea serviciilor oferite intrucat aici nici un detaliu nu a ramas la voia intamplarii.

Aproape de toate punctele de interes

La Casa Hrisicos esti aproape de toate punctele de interes din oras pentru ca este situata in piata Ovidiu, langa Muzeul de Istorie si Arheologie Constanta. Te desparte doar un minut pana la Sinagoga Mare si Marea Moschee, sunt 7 minute pana la cazinou si acvariu si 10 minute pana la plaja si port. Totodata, esti in apropierea tuturor punctelor de business din oras, fapt ideal atunci cand ajungi in oras in interes de afaceri.

Totul este mult mai simplu aici

Este mult mai simplu sa controlezi toate detaliile sejurului tau direct de pe telefon. Receptia este fara personal intruat totul este digital, motiv pentru care nici nu exista check in fizic, acesta realizandu-se direct in aplicatie. Informatiile personale sunt completate prin aplicatie, nu e nevoie de prezenta lor pe documente printate. Mai mult, la Casa Hrisicos nu este nevoie de carduri cu cheie de plastic, pentru ca acestea sunt generate virtual, iar usile se pot deschide numai prin aplicatie. Plata se face in conditii de maxima siguranta direct online, totul pentru confortul oaspetilor. Acest lucru nu inseamna ca nu ai posibilitatea de a comunica direct cu personalul pentru ca o poti face atat la telefon, cat si prin chat sau pe email.