Multi angajati isi doresc sa aiba posibilitatea de a lucra de la distanta, astfel ca unele companii incep sa ofere aceasta sansa. E nevoie de un efort minim pentru a face pregatirile necseare, iar cu remote desktop Windows 10, solutie disponibila la Thinstuff, toata lumea se poate bucura de cele mai bune conditii. Lista de avantaje e una foarte mare, astfel ca merita sa apelezi aici si sa o descoperi.

E bine de stiut ca la Thinstuff te asteapta mai multe pachete din care poti alege in functie de nevoi si preferinte. Astfel, te bucuri de flexibilitate maxima si e foarte usor sa iei o decizie inspirata. Putem aminti asadar de pachete care sa asigure un numar 3, 5 sau 10 conexiuni, insa stim ca nevoile nu se limiteaza doar la atat, astfel ca exista si sansa de a alege un pachet cu conexiuni nelimitate. Totul e foarte usor de instalat si pus in practica, procedura fiind similara cu cea a instalarii unui program obisnuit pe orice calculator.

Serviciile de remote desktop pentru Windows 10 la care avem acces la Thinstuff sunt ideale pentru toate firmele mici si mijlocii care sunt in cautarea unor solutii simple princ care sa se poata lucra de la distanta. La Thinstuff nu se pune problema compatibilitatii intrucat software-ul poate fi folosit pe fiecare versiune de Windows, nu doar 10, asa ca nu sunt impuse limite. Unii vor alege solutia pentru a o folosi alaturi de sisteme de operare mai vechi precum Xp, Vista, 7 sau 8.

Acest serviciu este similar cu cel disponibil la Microsoft, cu diferenta ca sunt implicate costuri mult mai mici si se ofera si mai multa libertate. Asadar, vorbim de o solutie accesibila din punct de vedere financiar pentru orice firma care nu e nevoita sa aloce bugete importante pentru a oferi sansa angajatilor de a lucra remote. Nici nu e nevoie de statii de lucru moderne sau de investitii pentru adaptarea acestora pentru ca cerintele de sistem sunt minime. Cu aceasta solutie scade si volumul traficului de date din retea ceea ce reprezinta un mare plus in orice context. Creste si viteza de lucru, ocazie cu care angajatii au ocazia de a lucra cat de eficient se poate, iar datele sunt in deplina siguranta, astfel ca nimeni nu trebuie sa isi faca griji din acest punct de vedere.

Asadar, se poate spune ca aceasta solutie disponibila aici este ideala pentru orice companie care isi doreste sa asigure conditii ideale de lucru remote fara investitii mari si fara sa se complice cu fel si fel de proceduri. Totul se poate pune in practica in decurs de numai cateva minute, mai simplu ca niciodata.