Dormitorul este camera cea mai importanta din casa, de aceea necesita o atentie mai crescuta in alegerea patului si a elementelor esentiale pentru acesta. Indiferent daca preferi un aspect casual, elegant sau un pat in stil hotelier pe suenos.ro gasesti toate articolele de care ai nevoie. Click aici pentru a-ti alege elementele esentiale de pat necesare unui somn de calitate. 

O fusta de pat eleganta

Fustele de pat sunt ca draperiile pentru patul tau. Adauga putin sofisticare lenjeriei de pat, mai ales in cazul in care ai un cadru simplu. O fusta dreapta adauga inaltime, pe cand cele modelate sau rupte adauga textura. Fusta de pat vine intr-o varietate larga de stiluri si este o modalitate utila de a aduce culoare, textura si model suplimentare decorulului dormitorului. Pe langa beneficiile estetice aceasta poate aduce si un beneficiu mult mai practic. O fusta de pat care este suficient de lunga incat sa ajunga la podea, permite ca spatiul de sub pat sa fie folosit pentru depozitare, fiind astfel ascuns vederii si totodata usor accesibil.

Topper de pat plusat

Topperurile pentru saltele nu sunt doar pentru un extra confort, chiar daca iti va placea sa te scufunzi intr-un nor de memorie. Acestea sunt mult mai practice de atat, adugand inaltime si dimensiune patului tau, mai ales daca ai o saltea subtire. Sunt numeroase tipuri de topperuri disponibile pe piata, groase, subtiri, ferme sau moi, depinzand doar de preferintele fiecaruia.

Lenjerii de pat calitative

Lenjeriile de pat sunt esentiale, dar mai mult decat atat, cele de calitate fac o diferenta considerabila. Poti incerca cearsafurile albe mai rigide pentru un aspect de cinci stele ca la hotel sau o lenjerie cu un model abstract pentru ca patul sa fie atractia centrala a dormitorului. Asadar, culoarea nu este singurul criteriu pe care trebuie sa il ai in vedere. De asemenea, trebuie sa acorzi atentie usurintei de ingrijire, retinerii de caldura precum si pretului. La magazinul online suenos.ro gasesti o gama variata de modele la preturi avantajoase din cele mai bune materiale textile. Poti da click aici si beneficiaza de aceste avantaje plus altele, pentru a face din dormitorul tau un spatiul ideal pentru odihna.

Mai multa caldura

In sezonul rece imbraca-ti patul asa cum te imbraci tu pentru iarna, adica cu multe straturi. Dupa o zi lunga si grea de munca, sa te bagi in straturile moi si confortabile ale patului este modalitatea perfecta de a te relaxa si de a combate schimbarile de temperatura de pe parcursul noptii. Materialele precum flanela sau microfibra sunt grele, calde si usor de indepartat in cazul in care te incalzesti prea tare.

Cand vine vorba de calitatea produselor pentru dormitorul tau, nu este cazul sa economisesti. Te asteptam la Suenos pentru a profita de preturile mici si de promotiile noastre.