Recuperarea medicală a devenit tot mai căutată în ultima vreme, mai ales acolo unde există pacienți care au nevoie de această perioadă din plin. Medicina fizică și de reabilitare se ocupă de toate problemele care compromit capacitatea noastră de mișcare. Mai mult decât atât, etapa aceasta, susținută într-o clinică de recuperare medicală, ajută pentru o gamă largă de boli: hernie de disc, scolioză, poliartrită reumatoidă, deficite cauzate de un accident sau în urma unei intervenții chirurgicale. Pentru a face acest lucru este nevoie de îngrijire asistată din partea unor medici profesioniști, iar la MovKinetic veți avea parte de sprijinul unor doctori bine pregătiți în acest sens.

Așadar, dacă doriți să apelați la serviciile de calitate în ceea ce privește serviciile de recuperare medicală de care aveți nevoie, vă invităm în clinica noastră – MovKinetic – iar aici veți avea șansa de a întâlni medici profesioniști, dar și aparatură recentă, performantă. Mai mult decât atât, aici aveți posibilitatea de a vă relaxa întregul corp și să vă duceți acasă într-o formă cât mai bună.

În timp ce procesul de recuperare este, de cele mai multe ori, greoi, inovația tehnologică diversifică mijloacele de reabilitare fizică și face activitățile mult mai distractive. Sunt multe instrumente diferite care sunt deja folosite în practica de zi cu zi, în gestionarea tulburărilor motorii și a echilibrului, precum și pentru o întărire adecvată a musculaturii.

Pe de altă parte, având în vedere multiplele gadget-uri care au apărut în zilele noastre, acestea sunt extrem de importante și chiar utile atunci când medicii doresc să monitorizeze nivelul de activitate fizică a pacienților, de exemplu, cu feedback regulat. Poate fi o brățară conectată care urmărește numărul de pași sau indicii legați de calorii.

În altă ordine de idei, monitorizarea aceasta virtuală oferă pacienților posibilitatea de a progresa acasă și să-i impulsioneze să continue activitățile și acasă, atunci când pleacă din clinica de recuperare medicală. Acest mod de îngrijire se va dezvolta din ce în ce mai mult pentru că pacientul câștigă în autonomie.

Odată efectuată evaluarea, medicii noștri vă vor propune cel mai potrivit plan de recuperare. Cel mai adesea, îngrijirea se întinde pe mai multe săptămâni și poate combina, ședințe de kinetoterapie, ergoterapie, eventual fabricarea de aparate mici sau proteze, utilizarea anumitor tratamente, precum injectarea de toxină botulină în mușchi, infiltrații, examinări, prescrierea anumitor medicamente, în special pentru durere.