Marile capitale europene au fost dintotdeauna atractive pentru turisti din toate colturile lumii, astfel ca Fabrica de Vacante vine cu o propunere pe care nu ai de ce sa o ratezi: capitala Belgiei. In primul rand, mergi cu avionul spre Bruxelles, cursa fiind directa de pe mai multe aeroporturi din Romania, iar mai departe trebuie doar sa iti alcatuiesti itinerariul. Ti-am propus cateva dintre cele mai mari atractii pe care nu ai cum sa le ratezi cand ajungi aici, iar daca le poti include pe toate, cu atat mai bine.

Biserica Notre Dame du Sablon

Ridicata in anii 1400, aceasta biserica catolica este localizata in centrul vechi al orasului. De-a lungul anilor a jucat un important rol in istoria Beliei, aici avand loc mai multe evenimente notabile. Totusi, si biserica in sine este o adevara atractie, iar aceasta se remarca prin cele doua capele ale sale in stil baroc, dar si prin picturile si sculpturile pe care le gazduieste.

Mini Europa

Cum ar fi sa poti vedea intregul continent in numai cateva ore? Sau macar poate cele mai mari atractii. Afla ca totul e posibil, iar in decurs de cateva minute poti ajunge de la Turnul Eiffel pana la Big Ben din Londra. Versiunile in miniatura ce-i drept, insa Mini Europa promite o experienta de vis pentru turisti de toate varstele, iar ce care ajung aici, cu siguranta, se vor bucura. Au fost adunate intr-un singur loc peste 350 dintre atractiile principale ale Europei, asa ca acum chiar ai ocazia de a le vedea pe toate.

Muzeul Instrumentelor Muzicale

Daca esti un pasionat al muzicii, cu siguranta, trebuie sa incluzi pe itinerariul tau acest muzeu. Dupa cum probabil te asteptai, aici te asteapta peste 1000 de instrumente muzicale care dateaza din diferite momente ale istoriei, unele chiar din antichitate. Printre altele, poti descoperi claviaturi din toata lumea, pana la instrumente muzicale mecanice, traditionale si electronice. De asemenea, aici vei gasi chiar si o sala de concerte.

Galeria Regala Saint-Hubert

Cei care ajung intr-o capitala europeana si isi aloca un buget generos pentru shopping, cu siguranta, vor fi incantati de acest mal aflat chiar in apropierea celei mai mari piete din Bruxelles. cladirea in sine este construita in stil italian, iar aici poti cumpara produse ale celor mai mari case de moda din lume, dar si dulciuri, ciocolata, suveniruri, in fiecare an fiind atrasi peste 5 milioane de oameni.

E foarte simplu sa iti pui la cale concediul cu Fabrica de Vacante intrucat poti sa mergi cu avionul spre Bruxelles din orice mare oras al Romaniei, iar pana in capitala Belgiei nu faci mai mult de trei ore.