O agentie de turism nu este atat de usor de administrat pe cat poate parea la prima vedere, iar aceasta trebuie sa ofere in permanenta cele mai bune servicii. In schimb, pentru a ajunge la o asemenea performanta e nevoie ca serviciile sa fie adpatate la cerintele actuale ale consumatorilor care, bineinteles, se schimba din cand in cand. Totusi, Quick Sell aduce o arma secreta care sa simplifice mult activitatea agentiilor, iar un software turism poate fi o varianta ce merita a fi luata in calcul.

Merita sa apelezi la acest software turism oferit de QuickSell din mai multe motive, in primul rand pentru ca te vei putea bucura de un site complet nou si gratuit, care se configurareaza usor, in cel mult 7 zile. Acest lucru este ideal atat pentru agentiile de turism nou infiintate, cat si pentru cele existente care nu dau randamentul dorit. De asemenea, ofertele sunt disponibile automat pe propria platforma, fiind integrate, iar clientii vor avea posibilitatea de a le alege pe cele care le prefera, fie ca vorbim de last minute sau early booking care reprezinta de obicie cele mai bune oferte, fie de multe altele, toate fiind actualizate in timp real si automat.

Bineinteles, rezervarile pot fi efectuate si online, ceea ce reprezinta poate unul dintre cele mai mari plusuri intrucat majoritatea clientilor pot rezolva totul din numai cateva click-uri. Acestia au acces atat la pachete charter care provin de la cei mai mari tour operatori din Romania, cat si la city break-uri care sa includa avion si cazare. Totodata, cazarea se poate rezerva separat, la fel si cursa cu avionul, totul direct din acelasi motor de cautare, fiind mai simplu si mai comod pentru clienti sa isi pregateasca vacanta. Nu in ultimul rand, platforma va fi disponibila atat in varianta desktop, cat si de mobil, astfel ca va putea fi accesata de pe tableta si telefon, traficul din aceasta sursa crescand considerabil in ultimii ani.

Ai toate motivele pentru care sa apelezi la Quick Sell intrucat stii ca iti va fi foarte usor sa pui totul in practica, fara a fi nevoie sa aloci bugete generoase in acest sens. Preturile se pot schimba de la un minut la altul, in special atunci cand sunt implicati mai multi furnizori din turism, iar acesta este motivul principal pentru care motorul de cautare este actualizat in permanenta. Cu alte cuvinte, clientii nu se vor trezi cu surprize neplacute legate de pret.

Cu alte cuvinte, fie ca detii deja o agenti de turism de care nu esti multumit pe deplin, fie urmeaza sa pui una la punct, totul va fi mult mai simplu din toate punctele de vedere cu ajutorul unui software turism dezvoltat de catre Quick Sell.