Pentru ca traim in era digitala, este de asteptat ca fiecare dintre noi sa cautam online toate informatiile de care avem nevoie, astfel ca orice site trebuie sa fie bine pus la punct. Bineinteles, solutiile difera in functie de fiecare caz in parte, insa la Devpro se gasesc intotdeauna cele mai bune solutii, asa ca ai nimerit in locul potrivit. Printre serviciile asigurate se numara si gazduire webmail, care se dovedeste a fi o alegere inspirata pentru magazinele online sau pentru site-urile de prezentare.

Multa versatilitate

Solutia pusa la dispozitie de catre specialistii de la Devpro aduce toata versatilitatea de care este nevoie intrucat nevoile pot sa difere de la un caz la altul, insa intotdeauna se gasesc solutiile pe care ti le doresti. Asadar, atunci cand ai nevoie de gazduire webmail ai nimerit in locul care trebuie intrucat vei avea garantia ca totul se va desfasura in cele mai bune conditii.

Experienta bogata

De asemenea, cei de la Devpro vin cu o experienta foarte bogata in domeniu, ceea ce reprezinta un mare plus pentru ca astfel vei avea garantia ca te bucuri de cele mai bune servicii. Cu alte cuvinte, orice problema cu care te confrunti stii ca va fi gestionata in mod corespunzator. Asadar, de acum stii la cine sa apelezi atunci cand ai nevoie de gazduire webmail pentru propriul tau site sau pentru platforma pe care o gestionezi.

Pe termen lung

Aici ai parte de solutii care sunt ideale pe termen lung, motiv pentru care odata ce faci o investitie vei avea garantia ca vei beneficia de aceasta mult timp de acum incolo, asa ca de acum stii la cine sa apelezi atunci cand ai nevoie de gazduire webmail sau alte servicii similare.

Ai parte de suport non stop

Mai mult, pentru ca ai parte de suport non stop, vei sti ca serviciile tale vor fi intotdeauna disponibile clientilor, iar orice problema cu care te confrunti va putea fi remediata in cel mai scurt timp cu putinta, pentru a putea reveni imediat la activitatile obisnuite.

Alegi pachetul care ti se potriveste

Devpro iti propune trei pachete foarte avantajoase din care vei putea alege, iar cel mai accesibil din punct de vedere financiar este cel la 25 de lei pe luna care include 6 GB spatiu SSD, 1 domeniu si trafic lunar necontorizat. Totusi, daca iti doresti ceva mai mult vei putea plati 45 de lei pe luna pentru a avea acces la 12 GB spatiu SSD si 3 domenii, pe cand cel mai complet pachet se poate alege pentru 80 de lei pe luna, iar acesta aduce 24 GB spatiu SSD, 5 domenii, alaturi de multe alte beneficii pe care merita sa le descoperi chiar acum.