In ziua de azi e atat de usor sa organizezi orice calatorie, fie ca este in interes de serviciu, fie o vacanta. Totul incepe prin alegerea unui mijloc de transport ideal si posibilitatile in acest sens sunt variate, de la avion, tren, autocar, masina personala sau inchiriere masina. Fiecare varianta are propriile avantaje, insa niciodata nu vei da gres daca vei inchiria un autoturism pentru ca pe aceasta cale vei profita de mai multe plusuri.

Nu platesti mult

Cu siguranta fiecare dintre noi dispunem de un buget limitat atunci cand mergem in vacanta si cautam cele mai bune modalitati prin care putem face economii. Astfel, o excursie alaturi de mai multi oameni poate fi si mai comoda, dar si mai ieftina daca alegi sa inchiriezi o masina. Costurile pentru inchiriere si carburant se impart egal si pot ajunge chiar mai mici decat cele alocate pentru drumuri efectuate cu mijloacele de transport in comun.

Conduci doar masini moderne

In plus, la Drive2U ai acces doar la masini moderne, care sunt bine puse la punct, astfel incat sa te bucuri de o experienta placuta de fiecare data cand le conduci. Poti oricand sa alegi cutia de viteze automata pentru un plus de confort, ocazie cu care nu vei mai avea grija condusului unei masini cu care nu esti obisnuit.

Ai libertatea de a descoperi orice loc

De asemenea, prin inchierea unei masini te bucuri si de mai multa libertate intrucat poti ajunge cu usurinta in orice loc nou. Nu trebuie sa te limitezi numai la o anumita zona si oricum nu stii niciodata ce locuri grozave te asteapta la mica distanta de regiunea in care ajungi si pe care le poti rata din lipsa unei optiuni pentru transport.

Nu ai nicio grija

La Drive2U nu ai nicio grija pentru ca iti alegi locul pe care il doresti pentru a prelua masina, urmand ca mai apoi sa iti vezi de vacanta si poti sa predai autoturismul oriunde ai nevoie, fie direct la aeroport, la gara si nu numai, pentru a-ti fi cat mai comod.

Ajungi sa faci economii

Pe aceasta cale ajungi sa faci economii din toate punctele de vedere, pentru ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si acestea se pot imparti la numarul calatorilor, dar nici nu mai pierzi timpul in asteptarea mijloacelor de transport in comun, asa ca ajungi imediat la orice destinatie.

Intretinerea masinilor nu este treaba ta

Nu in ultimul rand, cine detine o masina stie ca exista o multime de taxe, impozite, viniete, asigurari si revizii de care trebuie sa se ocupe, insa toate acestea nu reprezinta o grija pentru clientii Drive2U, care au parte de cele mai bune conditii atunci cand inchiriaza un autoturism.