Primele momente după naștere sunt unele dintre cele mai frumoase, pe care nu le vei uita prea devreme. După ce ai trecut prin emoțiile aducerii pe lume a unui copil, poți să te liniștești și să te bucuri de primele clipe alături de micuț. Fericirea și iubirea de care îți dorești să îl înconjori pe cel mic sunt greu de descris în cuvinte, însă de multe ori, fără să ne dăm seara, le oferim totul. Cu toate acestea, aceste momente vin și cu o încărcătura sentimentală diferită și de multe ori, incapacitatea de a ne informa din surse sigure, nu face decât să ne aducă în pragul unor momente de stres, prin care clacăm și ne pierdem concentrare. Clubul Bebelușilor este locul în care vei găsi sfaturi utile, care te vor ajuta să înțelegi totul despre bebeluși și despre felul în care aceștia trebuie îngrijiți.

Îngrijirea bebelușului

În mod clar, ieșirea din spital constă într-o responsabilitate mai mare din partea părinților, care acum, trebuie să aibă grijă de cel mic așa cum se cuvine. Astfel, procesul de îngrijire se referă atât la alimentație cât și la igiena bebelușului. Nou-născuții au o metodă de a face băiță mult mai specială, motiv pentru care este necesară prezența ambilor părinți la primele spălări. Se va face spălarea corpului, fără a se da cu foarte multă apă pe față, iar ulterior, se vor spăla separat nările, ochii, gura și urechile. Ideal este ca și zona buricul sa se igienizeze o dată la 3-4 zile, pentru a te asigura că nu se produc infecții de nici un fel.

Diversificarea și alimentația

Pe clubulbebelușilor.ro vei găsi o serie de informații utile cu privire la alimentația și la diversificare. De foarte multe ori apar în rândul părinților întrebări despre ce ar trebui să le dea celor mici să mănânce, cum și mai ales când ar trebui să introducă în alimentația acestora și alte produse în afară de laptele matern. Toate aceste întrebări își găsesc răspunsul pe site-ul nostru, iar pe lângă asta, veți putea citi informații oferite chiar de alți părinți care au trecut deja prin aceste momente.

Alegerea numelui 

Alegerea numelui bebelușului este un element important care poate determina destinul acestuia. Pentru asta noi îți punem la dispoziție un generator de nume norocoase, care să îți satisfacă toate dorințele. Astfel, dacă nu ai ales încă numele copilului tău, o poți face acum cu ajutorul Clubului Bebelușilor, în timp ce vei afla și cum îi poate acesta influența viitorul.

Sfaturi sigure și utile

Noi ne dorim ca toți părinții să simtă că au un loc în care pot găsi o serie de sfaturi utile pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor lor, iar acesta este motivul principal pentru care am pornit Clubul Bebelușilor. Din 2011, viitorii părinți pot afla totul despre bebelusi doar prin accesarea site-ului.