Daca aparatul tau este potrivit pentru aparatele auditive Duracell 13, atunci trebuie sa stii ca pe site-ul baterii-auditive.ro vei gasi toate tipurile de aparate auditive si accesorii de inalta calitate, precum si alte articole necesare functionarii. Produsele de aici sunt excelente și garantează longevitatea echipamentului audio. În cele mai multe cazuri, aceste accesorii pentru aparate auditive vin în pachete de 6. În ceea ce privește modelele de baterii disponibile, acestea vin în diferite culori, pe care le puteți identifica pe site. Prin urmare, modelul 10 PR70 este desemnat galben, modelul 13 PR48 – portocaliu, modelul 312 PR41 – maro și modelul 675 PR44 – albastru. Cu alte cuvinte, produsele de aici sunt cunoscute pentru cea mai mare performanță și eficiență pe care o poți obține fără a plăti sume uriașe de bani.

De asemenea, in sectiunea „Accesorii” a site-ului baterii-auditive.ro vei gasi produse foarte utile, in special pentru utilizatorii de aparate auditive. Un astfel de dispozitiv este testerul pentru aparate auditive Zinc Air, care vă permite să verificați cu exactitate nivelul bateriei. Utilizarea acestui instrument este ușoară, așa că nu veți avea nicio dificultate. Acest tester aparține mărcii Rayovac și este compatibil cu diferite casete pentru proteze auditive. Află mai multe despre acest produs direct de pe site-ul baterii-auditive.ro, cumpără și spune la revedere grijilor tale.

Pret excelent din orice punct de vedere

Bateriile Panasonic sunt disponibile si la preturi foarte bune pe site-ul battery-auditive.ro. Așa că acum, alegeți cel mai bun raport calitate-preț și bucurați-vă de utilizarea pe termen lung a aparatelor auditive pe care le dețineți deja. De asemenea, este important să rețineți că pe acest site veți găsi în mod continuu prețuri promoționale pentru multe produse. Prin urmare, vă rugăm să îl vizitați în mod regulat pentru cele mai recente informații despre costuri și taxe.

Obțineți produsul dorit cu un singur click

Timpul este o resursă prețioasă pentru fiecare dintre noi, așa că baterii-auditive.ro vă permite să comandați orice tip de aparat auditiv sau accesoriu în doar câteva clicuri. Deci, indiferent dacă dispozitivul are nevoie de baterie sau nu, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru aparatele auditive. Pe site-ul baterii-auditive.ro poti plasa comenzi online cu sau fara cont de client. Totusi, merita mentionat ca prin crearea unui cont, vei beneficia de multe avantaje precum: urmarirea comenzilor tale online, urmarirea starii acestora si a punctelor de recompensare. Alegeți aici pentru a comanda rapid și ușor tot ce aveți nevoie.

Livrare rapida – oriunde in tara

Din momentul in care coletul este livrat la curier, serviciul de expediere iti va livra comanda in aproximativ 1-3 zile lucratoare. În ceea ce privește costurile de transport, este doar 20 de lei oriunde în România. Cumpara chiar acum baterii pentru aparat auditiv P13!