În prezent, Auto Cobălcescu se clasează în primele poziții în topul celor mai apreciați și solicitați dealeri auto din capitală, și se bucura de cifre impresionante în ceea ce privește vânzările, oferind clienților săi experiențe la cel mai înalt nivel. Dealerul multi-marcă a comercializat pana în acest moment un număr de peste 40.000 unități auto noi și 4.000 unități auto rulate. În conturarea ofertelor lor, pe autocobalcescu.ro se propun atât branduri autohtone, cât și internaționale.

NISSAN

Brand românesc cu o tradiție enormă în spate, Dacia a reușit să străbată hotarele și să impresioneze chiar și popoare care se bucură cu o producție de mașini spectaculoasă. Varietatea de modele, atât din punct de vedere al aspectului, cât și al dotărilor, face din acest brand o alegere sigură, dat fiind faptul că există o variantă pentru orice fel de solicitare. De la SUV-uri spațioase, până la modele compacte și rapide, oferta Dacia acoperă întreaga arie de nevoi și preferințe.

Renault este un brand care se situează în preferințele șoferilor de mai bine de un secol, mai ales datorită faptului că își conturează misiunea în vederea oferirii unei experiențe personalizate fiecărui proprietar, păstrând totodată, în fiecare model, rafinamentul și calitatea stilului franțuzesc. Modele extrem de atractive și variate îi așteaptă pe clienți, de la variante sport. Ce se pot strecura cu ușurință în trafic, până la variante de familie, clasice sau electrice.

Un alt brand ce se află într-un proces continuu de dezvoltare și inovație, Nissan furnizează deja modele care pot pune la dispoziție funcția de pilot automat sau alte tehnologii inovatoare. Diversitatea și dotările modelelor electrice, face din acest brand un lider pe piață în ceea ce privește automobilele mai prietenoase cu mediul. Astfel, gama de modele electrice este extrem de variată, însă nici modelele clasice nu au fost neglijate.

Un nume cu mare rezonanță pe piața auto, BMW aduce în prim plan tehnologia inovatoare a mașinilor electrice, eleganța și rafinamentul decapotabilelor, viteza și rezistența celor mai rapide modele, dimensiunile impozante ale SUV-urilor sau de practicitatea variantelor coupé. Toate aceste calități pot fi grupate sub același nume al unuia dintre cele mai iubite branduri la nivel mondial, fiind totodată puncte de referință în ceea ce îl privește.

MINI, un brand care a reușit să se reinventeze constant, a ajuns în acest mod să escaladeze topurile cele mai stricte ale brandurilor de automobile, ajungând într-un timp record pe locurile fruntașe. Mașini elegante și spațioase, cu specificații unice și inovatoare, modelele mărcii anglo-nemțești sunt inconfundabile și dețin toate specificațiile unei mașini ce poate face față cu brio în orice condiții. Seria de schimbări prin care a trecut brandul de-a lungul timpului nu a afectat calitatea mașinilor, ba din contră. Se bucură astăzi de o notorietate și o reputație peste medie, fiind totodată și un brand de nișă.