Ultimii ani au constituit o perioadă propice în care sfera printurilor digitale și a obiectelor personalizate să cunoască o ascensiune fulminantă. La Agrafa Print, de 17 ani încoace, pot lua naștere o serie de obiecte personalizate la care mulți nici nu s-ar fi gândit în perioada respectivă. Astfel că, gama de produse cuprinde de la tipărituri de mici și mari dimensiuni, la instrumente de scris, articole vestimentare, textile, recipiente și multe altele.

Pungi din hârtie personalizate - dimensiuni medii și mari

Diversitatea, principalul atu

Faptul că brandul s-a dezvoltat constant în materie de  aparatură, tehnologii și echipă, i-a dat posibilitatea de a contura un catalog de produse impresionant, care în momentul de față atinge cifra de 8.248 de produse disponibile. Printre acestea se regăsesc și o serie de sacose personalizate, de dimensiuni mici, medii și mari, realizate preponderent din hârtie. Acestea își pot schimba însă integral aspectul, prin realizarea unor operațiuni speciale de plastifiere care să confere aspect mat sau lucios, dar care conferă și un grad mai crescut de rezistentă în timp. De asemenea, pentru concordanță cât mai mare cu scopul pentru care ați dorit să le creați, puteți gestiona fiecare detaliu ce ține de aspect, capacitate, practicitate, în așa fel încât să nu fiți limitați de anumite date standard existente pe site. Tot în acest sens puteți selecta dacă doriți prevăzute cu șnur textil sau întărituri cu scop decorativ, dar și practic la bază și la nivelul prinderii mânerelor. Fiecare detaliu este la latitudinea dumneavoastră, pentru a ne asigura că oferim produse care se pliază perfect pe nevoile și preferințele comunicate.

În plus, dispunem de o echipă de profesioniști care abia așteaptă să-și exercite creativitatea în direcția realizării celor mai ingenioase sacoșe personalizate, însă puteți opta și pentru varianta în care vă realizați în prealabil propria grafică pe care noi să o imprimăm ulterior pe produsul final.

Prețuri promoționale

Prețurile pentru un astfel de produs se stabilesc în funcție de mai multe criterii în momentul în care este conturată cererea de comandă finală. Așadar, cel mai important indicator în acest sens este numărul de bucăți dorit, care în cazul acesta pornește de la 100 de bucăți, la care se adaugă și alte detalii care au fost selectate în secțiunea de configurare produs, precum: dimensiunile sacoșei, tipul de suport, varianta de imprimare sau alte cerințe suplimentare. Cu toate acestea, te asigurăm că în final costurile vor fi mai mult decât accesibile pentru orice tip de buget, iar calitatea materialelor realizate va atinge un nivel optim. Mai mult decât atât, la prima comandă plasată, care depășește pragul de 30 de Euro fără TVA îți oferim gratuit procedura de procesare grafică, iar pentru orice comandă, mai mare de 60 de Euro, asigurăm transport gratuit oriunde în țară.