Examenul de bacalaureat, cu siguranta, reprezinta unul dintre cele mai importante si stresante etape din viata unui adolescent. Volumul generos de informatii care trebuie sa fie asimilat este principala bariera catre obtinerea unei note cat mai bune si sunt multi cei care au dificultati in acest sens. Totusi, exista si solutii in acest sens, astfel ca platforma Emedi este exact ceea ce aveai nevoie. Aceasta aduce o varianta moderna de invatare si, bineinteles, orice liceean are posibilitatea de a invata si de a stapani toate informatiile care conteaza. Aici ai acces, printre altele, la teste bacalaureat romana si merita sa descoperi toate avantajele promise.

Ai parte de feedback

In primul trebuie sa stii ca la Emedi ai parte de feedback ceea ce este foarte important in conditiile in care vei invata mult mai eficient si pe aceasta cale vei afla care sunt informatiile pe care le stapanesti si cele la care trebuie sa mai insisti. Se poate spune ca Emedi este ca un profesor virtual care te ajuta sa inveti mult mai bine.

Toate informatiile intr-un singur loc

In al doilea rand, informatiile pe care le cauti se afla in acelasi loc, motiv pentru care poti spune adio cartilor si culegerilor pe care le-ai tot folosit pana acum. Asadar, de acum este si mult mai comod sa inveti, iar Emedi este accesibla pe orice platforma, atat pe laptop cat si pe calculator.

Te bucuri de mobilitate

Nu trebuie omisa nici versiunea mobila, care permite ca Emedi sa fie accesat de pe telefon sau tableta, ceea ce presupune ca oricine va avea posibilitatea de a mai citi oricand are putin timp la dispozitie, profitam astfel la maxim de timpul de care dispune.

Te apropii de nota maxima

Cu siguranta, Emedi te va ajuta sa te apropii cat mai mult de nota maxima la examenul de bacalaureat, ceea ce este esential in toate conditiile intrucat o nota buna va deschide calea catre cele mai prestigioase universitatii din tara si din strainatate.

Mai usor de invatat

De asemenea, iti va fi mult mai usor sa inveti materia pe care nu trebuie sa o tocesti, iar aceste teste bacalaureat romana sunt ideale pentru ca aceasta este considerata de multi cea mai dificila proba.

Pachetul care ti se potriveste

Ai ocazia de a testa gratuit platforma Emedi, iar daca nu esti inca convins, poti alege accesul gratuit pentru doua zile caz in care trebuie sa platesti doar 10 lei. Mai departe este disponibil pachetul pentru o luna ce costa doar 35 de lei, pe cand pentru doua luni acesta devine mai avantajos, la 59 de lei. In schimb, se pare ca cea mai buna varianta este cea la 89 de lei ce ofera accesul timp de trei luni pe aceasta platforma.