Sa pierzi pe cineva apropiat nu a fost niciodata usor, motiv pentru care avem nevoie de tot sprijinul posibil in asemenea momente dificile. De asemenea, atunci cand trebuie sa organizam o inmormantare e si mai complicat, in special in cazul celor care nu au facut niciodata asta. Pentru servicii funerare complete poti apela la Casa Funerara Luca intrucat aici te asteapta mai multe pachete potrivite din care sa alegi si, bineinteles, vei avea parte de tot sprijinul necesar.

Serviciile sunt complete aici, dar iti ofera posibilitatea si de a le personaliza, ceea ce inseamna ca daca iti doresti sa pui in practica anumite idei, acestea vor fi respectate si intotdeauna se vor gasi solutiile ideale. Casa Funerara Luca se ocupa de tot, incepand de la incinerari, urne funerare sau aranjamente florale, iar transportul funerar care reprezinta o adevarata necesitate, nu va fi o problema. Constatarea decesului reprezinta prima parte, fiind efectuata de catre un medic care mai apoi te ajuta sa obtii actele necesare. Mai departe, imbalsarea este o procedura medicala necesara in cazul unui deces si trebuie sa fie efectuata de personal cu experienta la care ai acces la Casa Funerara Luca. La fel de importanta este toaletarea, care este efectuata cu mare atentie. Nu in ultimul rand, de manipulare tot specialistii de aici se ocupa, care au grija ca totul sa decurga ca la carte.

This image has an empty alt attribute; its file name is 2.jpg

E nevoie de mai multe acte care se obtin de la diferite institutii ale statului, iar pentru eficientizarea la maxim a timpului, ai parte de consiliere, pentru a sti direct unde si cand sa mergi, fiind mult mai usor sa obtii ajutorul de care poti avea nevoie.

Bineinteles, la Casa Funerara Luca vei da peste pachetul de care ai nevoie in conditiile in care sunt propuse multe optiuni. Vei avea de unde sa alegi si sa fii pe deplin multumit, iar preturile sunt pentru toate buzunarele. Daca esti in cautarea unei variante accesibile din punct de vedere financiar trebuie sa stii ca incep de la 1.250 de lei si pot ajunge pana la 8.000 de lei in cazul celor mai complete. E clar ca aici poate fi multumit oricine, indiferent de dorinte, in special atunci cand amintim de ajutorul de inmormantare oferit de stat pe care Casa Funerara Luca ne ajuta sa il obtinem mai usor. E nevoie de alcatuirea unui dosar care sa includa fel si fel de acte, dar ai parte de consiliere, astfel ca iti va fi cat de comod se poate.

Apeleaza la servicii funerare complete de la Casa Funerara Luca si profita de pe urma tuturor avantajelor promise pentru ca de acum inainte iti va fi mai comod ca niciodata.