O stire de pe site-ul Realitatii, prezentata drept “caz socant” : un medic din Botosani a fost inregistrat fara sa stie, in timp ce isi spunea parerea despre pacientii care se prezinta la Urgente.
Nemultumirea lui era legata de faptul ca cei care lucreaza in afara tarii (care sunt… fie “c**ve”, fie “amarasteni”) isi doresc sa fie tratati de medicul de garda, desi nu contribuie cu nimic la buget…
Domnule doctor, jos palaria! Foarte bine le-ati zis-o si foarte corect tratamentul cu flegme, jigniri si scarba pe care il aplicati acestor nesimtiti.
Am auzit si eu, in sfarsit, de oameni din sistemul sanitar carora le pasa de modul in care este cheltuit banul public.
Cat tupeu la acesti capsunari! Adica eu cotizez, platesc taxe si impozite incat spitalele sunt o bucurie pentru pacientii care le trec pragul… si vin acesti… sa traga foloasele?!…
……………………………
Stau si ma intreb: oare medicii de acest tip gandesc ca cineva ii viziteaza din placere?
Se pare ca da, din moment ce un medic dintr-un Spital Judetean isi permite sa-si trateze pacientii nu dupa gravitatea cazului, ci dupa infatisare.
Arati a…”c**va”… iesi afara, fa! Puti a saracie, valea, amarasteanule!
Dar, nu va grabiti.

Comentariul unui “oficial” din sanatate naste o noua intrebare: suntem o tara in care bascalia, neseriozitatea si fanteziile sexuale  sunt prezente si in declaratiile oficiale?
Gabriel Oprisanu, directorul ASP Botosani:
“Orice persoana care se prezinta intr-un serviciu de primire urgente la o unitate spitaliceasca ar trebui sa beneficieze de acelasi tratament in fata medicului. Daca vine doamna Laura Andresan, cu siguranta nu trebuie s-o dam afara din spital!”
Asadar, oficial, Laura Andresan a fost decretata “c**va”, fiind prototipul acestei categorii.
Concluzia finala: de Sarbatori evitati excesele de cozonac, grasimile, alcoolul, porcii si spitalele.