Atat in adolescenta, cat si la maturitate ne putem confrunta cu diferite afectiuni ale pielii, cum ar fi acneea. Boala acneei este legata de starea generala a intregului organism. In afara de eruptia cutanata obisnuita la pubertate, motivele de aparitie ale acneei sunt ascunse in infectii, afectiuni ale sistemului imunitar sau endocrin, de natura genetica, in tractul digestiv sau pot fi cauzate de tulburari psihice.

Cele mai frecvente cauze de aparitie ale acneei sunt restructurarea hormonala in adolescenta, eruptii inainte de menstruatie, ingrosarea stratului cornos, boli ale tractului digestiv, microflora individuala, conditii stresante, tulburari de imunitate, utilizarea de produse cosmetice nepotrivite, climat clad cu umiditate ridicata, soare si raze ultraviolete, contactarea cu substante toxice, stoarcere, administrarea de diferite medicamente sau chiar spalarea prea frecventa a pielii.

Destul de frecvent mijloacele de lupta pentu acnee nu sunt in masura sa faca fata cu aceasta problema sensibila, astfel incat se ajunge sa se recurga la cele mai populare metode, cum ar fi utilizarea acidului boric. Solutia de acid boric este utilizata ca antiseptic, acesta este capabil sa penetreze rapid in piele si se acumuleaza in tesuturi si organe.

Avand in vedere ca acidul boric este un antiseptic puternic, poate sa distruga diferite microorganisme prin denaturare si coagulare. Astfel, medicamentul lupta impotriva virusilor, ectoparazitilor, bacteriilor si ciupercilor. Acidul boric este recomandat a se utiliza exclusiv pentru uz extern. Dupa ce acesta a fost aplicat pe piele, incepe sa distruga in mod activ patologiile infectioase, si in acelasi timp este un produs perfect absorbit in sange.

Pe langa proprietatile de dezinfectare, acidul boric poate usca bine inflamatia, inclusiv acneea. De multe ori, acneea nu este doar o problema estetica.

Dupa cum am amintit mai sus, nu toate medicamentele, chiar si cele mai scumpe, sunt eficiente in combaterea acneei.

In situatia in care acidul boric este aplicat corect si regulat pe acneea de pe fata, in timp, cantitatea de acnee se va diminua, iar petele rosii, daca exista, vor disparea si pielea va deveni sanatoasa.

In schimb, daca nu este aproape nici o problema, medicamentul nu trebuie utilizat. In plus, medicii dermatologi, recomanda in primul rand, gasirea cauzei acneei si apoi aplicarea mijloacelor de a o inlatura.

In cazul in care se dovedeste ca motivul de aparitie al acneei este de natura organelor interne sau a sistemului hormonal, atunci fara un tratament potrivit, folosirea acidului boric pentru acnee este inutila. Dar, daca problema acneei este cauzata numai de activitatea sporita a glandelor sebacee, atunci tratamentul cu acid boric va ajuta fara nici un alt tratament suplimentar.

In concluzie, daca doresti sa beneficiezi de avantajele tratamentului, comanda acid boric de la medAZ si in cel mai scurt timp posibil, comanda va ajunge la tine.

MedAZ este compania ce comercializeaza si distribuie materiale, consumabile, aparatura, echipamente medicale, cat si diferite solutii medicale la cele mai avantajoase preturi de pe piata, punad intotdeauna pe primul loc, calitatea.