Nu trebuie sa fii neaparat pasionat de filmele cu spioni pentru a-ti cumpara din echipamentele cu care sunt dotate personajele tale preferate. Tehnologia a evoluat considerabil in ultimii ani, motiv pentru care a devenit mult mai accesibila, iar astazi oricine poate cumpara o mini camera pe care sa o foloseasca in nenumarate contexte. De unde? E simplu, de la iUni intrucat aici gama e foarte diversificata, ceea ce presupune ca orice persoana are garantia ca va gasi exact ceea ce isi doreste.

Orice varianta preferi

Niste mini camere au avantajul ca pot fi integrate in nenumarate tipuri de obiecte obisnuite pe care le gasim in viata de zi cu zi. Aici putem aminti de pixuri, stick-uri USB, ceasuri de mana, de birou sau de perete, mouse-uri, sticle de apa, sepci, curele, nasturi si multe altele.

Ai grija de copiii tai

Cu siguranta, fiecare parinte isi doreste sa stie ca propriul copil se afla in siguranta acasa, iar asemenea dispozitive ofera aceasta posibilitate pentru ca cele mai multe modele permit monitorizarea de la distanta. Asadar, daca parintii sunt plecati de acasa oriunde, ii pot monitoriza pe cei mici in permanenta, astfel ca vor scapa de griji.

Senzorul de miscare e util

O alta functie foarte utila care se incorporeaza in cele mai multe dintre dispozitivele spion este activarea sau pornirea inregistrarii atunci cand este detectat sunet. Astfel, acel senzor de miscare incorporat se poate seta cu usurinta pentru ca aparatul sa porneasca inregistrarea doar atunci cand trebuie, ocazie cu care se castiga mult si la capitolul autonomie a bateriei care de multe ori este modesta.

Usor de folosit

Asemenea dispozitive sunt usor de folosit datorita faptului ca se pot amplasa in orice spatiu si se pot regasi sub forma celor mai obisnuite obiecte. Nimeni nu trebuie sa dispuna de o experienta vasta in ale tehnologiei pentru a le putea utiliza intrucat aparatele sunt intuitive. Oricum fiecare pachet este complet si curpinde inclusiv manual de utilizare ce se poate parcurge cu usurinta.

Descopera online optiunile

Nu in ultimul rand, de acum inainte nu are rost sa te pierzi printre rafturile magazinelor unde nu ai niciodata garantia ca vei gasi ceea ce iti doresti intrucat la iUni totul este mult mai comod. Asadar, produsele de care ai nevoie se pot afla chiar si la numai doua, trei click-uri distanta, astfel ca pentru a comanda niste camere spion numai bune sunt de ajuns doar cateva minute. Te vei informa rapid si te vei interesa si de toate caracteristicile pentru a fi sigur ca ai luat cea mai buna decizie. De asemenea, poti sa merghi si in showroom-ul din capitala unde ai posibilitatea de testare a fiecarui produs pentru a avea garantia ca ai facut cea mai buna alegere.