Sa dezvolti o afacere nu este deloc usor, iar in drumul catre succes putem intampina fel si fel de probleme, insa important este sa gasim solutiile cele mai eficiente si practice. Bineinteles, intotdeauna e nevoie de finantare, dar optiunile puse la dispozitie de catre institutiile financiare bancare, de cele mai multe ori lasa de dorit. Totusi, un microcredit pentru capital de lucru poate fi exact ceea ce aveai nevoie, asa ca descopera toate detaliile aici.

Unde trebuie

Cu siguranta, aici ai nimerit unde trebuie intrucat Omnicredit iti poate oferi solutiile ideale de care ai nevoie pentru a-ti putea pune in aplicare ideile. Aceasta este prima platforma fintech din Romania de finantare online care isi dedica produsele si serviciile persoanelor juridice si pe viitor urmeaza sa fie propuse si cateva optiuni grozave pentru persoanele fizice. Cu alte cuvinte, oricine se va putea bucura de cele mai bune solutii financiare, iar de-a lungul anilor Omnicredit a ajutat la dezvoltarea a nenumarate afaceri din Romania.

Conditii avantajoase

Aici conditiile sunt mult mai avantajoase in comparatie cu cele propuse de institutiile financiare obisnuite, iar pentru a obtine microcredit pentru captial de lucru, in principal, e nevoie ca afacerea ta sa fi avut activitate economica in ultimele trei luni. Mai departe, detaliile conteaza, iar cu cat ideea ta este mai creativa cu atat mai bine.

Pentru toate nevoile

Poti sa imprumuti orice suma ai nevoie intre 500 si 250000 de lei, iar pentru a-ti fi si mai simplu poti chiar sa folosesti calculatorul disponibil pe site. E simplu, alegi ce suma doresti si durata imprumutului de la una pana la 12 luni si astfel vei afla care este rata lunara pe care trebuie sa o platesti si suma totala de rambursat. La Omnicredit nu exista taxe sau comisioane ascunse, motiv pentru care nu te trezesti cu surprize neplacute pe parcurs, fiind poate una dintre cele mai simple si mai accesibile modalitati prin care iti vei putea finanta afacerea.

Ideal pentru orice afacere

In plus, nu sunt impuse deloc limite cu privire la domeniul de operare. Asadar, afacerea ta poate sa fie de orice tip, de la o firma de IT, o spalatorie auto sau de covoare, o agentie de publicitate, o sala de fitness, un salon de infrumusetare, o firma de pompe funebre si nu numai.

Foarte simplu online

E mult mai simplu sa rezolvi orice problema direct online, iar in acest sens vei ajunge sa faci mari economii de timp pe care sa il aloci altor activitati mai importante. La Omnicredit trebuie doar sa iti faci cont pe site, ceea ce nu dureaza mai mult de 30 de secunde. Mai departe alegi orice solutie de finantare te intereseaza, incarci toate documentele necesare si plasezi cererea. Aceasta urmeaza a fi analizata in cel mult o ora, iar dupa aprobare primesti banii direct in cont in maxim opt ore.

Acces la experti

Pe langa simplitatea modului de operare al Omnicredit, aici ai acces si la oameni foarte bine pregatiti, care sunt dispusi sa te ajute si sa gasesti cele mai bune solutii pentru toate problemele. Totodata, orice antreprenor ar trebui sa aiba cunostinte despre economie, motiv pentru care Omnicredit este locul ideal in acest sens pentru ca aici pot fi dobandite cel putin notiunile de baza.

Fara birocratie

Nu in ultimul rand, aici se evita birocratia in conditiile in care activitatea se desfasoara exclusiv online. Scapa de toate piedicile si grijile aduse de procedurile anevoioase pentru ca la Omnicredit e mult mai usor sa ai acces la cele mai bune solutii de finantare pentru afacerile tale.