Odata cu modernizarea stilului de viata au aparut si diverse diete pe care fiecare le adopta in functie de credinte si de ceea ce isi doreste pentru organismul sau. De pilda avem diete vegetariene, care mananca fructe, legume, dar si peste, proteine animale, lapte, miere de albine, diete vegane, ceva mai stricte, doar mancare vegetala se consuma, fara carne.

Cele mai drastice diete sunt cele raw-vegane, produse crude consumate, fara foc, fara prelucrare, se prepara totusi ce se consuma si prin fierbere, la aburi, pe gratar, la cuptor, dar cat mai putin. RAW se refera si la legume si frunze verzi, seminte, fructe, germeni, superalimente, pline de nutrienti, de vitamine si de minerale.

De ce ar manca cineva RAW? Pentru ca slabitul e foarte simplu cand nu consumi carne, caloriile sunt foarte putine, colesterolul nu isi face de cap, el e prezent mai ales in proteina animala. 

E destul de greu sa te obisnuiesti cu dieta RAW, dar daca alegi alimentele RAW bio si naturale de la paradisulverde.com vei reusi sa te tii de treaba si sa ai niste gusturi extraordinare, nici sa nu simti ca esti la alt regim decat cel normal. Din ofertele lor ai putea cumpara Pudra Proteica Din Seminte De In – Eco, cu 34% proteine vegetale, foarte hranitoare si usoara,  Ulei de floarea-soarelui presat la rece, cu fibre, proteine, omega 6, vitaminele E, B1, B6, B9, toti nutrientii sunt pastrati, dar si Faina de orez, fara gluten, fara grau, usor digerabila, cu gusturi excelente.

La paradisulverde.com RAW-veganii ar putea sa testeze si Pudra Proteica Mazare – Raw Bio, cu proteine multe, fara grasimi si carbohidrati, Uleiul din seminte de coacaze negre, presat la rece, foarte bun pentru tulburarile de metabolism, Zaharul Brun Cubic Raw-Eco nerafinat obtinut din tulpini coapte de trestie de zahar, cultivarea e ecologica si se realizeaza in Brazilia. Delicioasele alune de padure bio, nutritive, energizante si cel mai usor digerabile, se gasesc pe rafturile magazinului online Paradisul verde la preturi excelente, pentru toate buzunarele.

Produsele de pe site-ul oficial Paradisul Verde au fost certificate ecologic, certificatul e disponibil online pentru verificare, stocurile sunt refacute permanent, produsele ajung la destinatari rapid, in 24-72 de ore, transportul e gratuit in toata tara daca greutatea coletului nu depaseste 6 kg, se poate plati prin cele mai populare mijloace de plata, ramburs, prin transfer bancar, cu un card bancar online.

Consultantii firmei cu experienta va pot ajuta sa alegeti cele mai bune produse bio si naturale RAW, toate produsele sunt 100% naturale, se permite returul in 14 zile, fiecare produs are descriere detaliata si fotografii relevante care se pot mari pentru a vedea mai bine detaliile. Produsele RAW de la Paradisul Verde au gusturi deosebite de fiecare data, se vor integra foarte bine in dieta adoptata si vor reusi sa va satisfaca pofta de produse de calitate si usor de digerat la orice masa sau intre mese.