Deoarece si durerea are o limita a fost introdus pe piata un nou supliment alimentar, Tripernol.Pentru a cunoaste mai bine la ce sa-l folosim, afla informatii despre tripernol de pe doctormit.ro.Acestea este un antiinflamator natural ce contine ulei de scoici verzi, sursa naturala de Omega 3. Acest complex unic si patentat de Omega 3 contine 30 acizi grasi sanatosi, inclusiv Omega 3 DHA si EPA. Suplimentul nu prezinta efecte secundare fiind utilizat de peste 30 de ani in intreaga lume si care are sprijinul multor studii efectuate de institute de prestigiu din Europa.

De pe site-ul doctormit.ro poti afla pentru ce afectiuni se utilizeaza acest supliment.Suplimentul este indicat pentru toate bolile reumatice.Datorita concentratiei mare de Omega 3, produsul este recomandat si ca tratament profilactic impotriva afectiunilor de inima si ale creierului.Administrarea de Tripernol poate preveni preinfarctul si infractul, precum si imbatranirea prematura a creierului.

Tot datorita concentratiei mari de Omega 3, Tripernol este recomandat persoanelor ce practica sporturi de performanta.Utilizarea in cure de Tripernol ajuta la  recuperarea mult mai rapida a masei musculare prin reducerea inflamatiei musculare care apare in urma efortului fizic prelungit.

Tripernol protejeaza pielea de actiunea nociva a razelor solare. Pentru ca Omega 3 este un antiinflamator puternic, suplimentarea cu Tripernol protejeaza celulele de inflamatia cauzata de soare si controleaza reactia corpului la actiunea razelor UV, atenuand daunele produse. De asemenea, reduce inflamatia si inrosirea produse de acnee si psoriazis .Membrana celulara este fortificata de acest supliment minune, protejand astfel restul celulei de actiunea nociva a radicalilor liberi. Concentratia mare de Omega 3 din Tripernol lupta imporiva ridurilor, imbunatatind structura pielii si reducandu-I sensibilitatea.

Rezultatele excelente au aparut atunci cand Tripernol a fost administrat persoanelor care au avut dureri cauzate de boală artrozica, cum sunt gonartroza, coxartroza, spondiloza, precum și afecțiuni ale colanei vertebrale cum este hernia de disc, discopatia lombara, lombosciatica sau lumbago.

Tripernol reduce inflamația prin ameliorarea durerii articulare, dar si prin imbunatatirea circulatiei la nivelul zonei afectate, ceea ce duce la un aport crescut de substante de care avem nevoie in procesul care apare la nivel de reparare a structurilor articulare și periarticulare, apoi la lubrifierea articulatiei si la cresterea mobilitatii articulatiilor.

Produsul este un supliment alimentar si ca urmare, nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Tot de pe site-ul doctormit.ro, poti afla ce beneficii are Tripernol si asupra unghiile, ajutandu-le sa fie mai sanatoase, fiind puternice printr-o actiune de prevenire a exfolierii si a ruperii.