Sa te pregatesti pentru examenul de bacalaureat nu a fost niciodata mai simplu, astfel ca platforma Emedi vine cu cele mai grozave conditii in acest sens. Poti uita de cartile si culegerile obisnuite pentru ca traim in era tehnologiei, motiv pentru care merita sa profiti. Emedi este o platforma bine pusa la punct unde ai acces la toata materia necesara pentru examenul de bacalaureat si o multime de teste pe care le poti pune in practica astfel incat sa te poti evalua si sa stii la ce nivel te afli.

Invata eficient

In primul rand, orice elev ar trebui sa fie capabil sa invete eficient si nu sa toceasca toata materia intrucat pe aceasta cale are toate sansele sa nu stapaneasca atat de bine materia. In schimb, cu ajutorul Emedi totul este mult mai simplu si oricine poate sa invete in mod corespunzator, printre care si tu.

Profita de timpul pe care il ai la dispozitie

Avand in vedere ca examenul de bacalaureat se apropie cu pasi repezi este important sa profitam la maxim de timpul pe care il avem la dispozitie. Asadar, de fiecare data cand mergi undeva si ai putin timp liber, de ce sa nu profiti? Ai acces la toate informatiile direct pe telefon, asa ca nu ai nevoie de carti si culegeri.

In diferite surse

Emedi este o platforma bine pusa la punct, care este accesibila din mai multe surse, incepand de la cele mobile, adica telefoane si tablete, dar si acasa pe laptop sau calculator. Astfel, oricare ar fi modul tau preferat de invatare, aici te asteapta cele mai bune conditii.

Nu uita de feedback si de utilitatea sa

Orice elev ar trebuie sa aiba in vedere faptul ca la Emedi ai parte de feedback, iar pe aceasta cale vei identifica care sunt punctele tale slabe si vei putea sa iti aprofundezi cunostintele, astfel incat sa le stapanesti mai bine. In schimb, atunci cand tocesti materia nu ai de unde sa stii care e nivelul tau daca nu primesti un feedback.

Obtine nota maxima la examen

Cu siguranta, daca inveti asa cum trebuie ai sanse mari sa obtii nota maxima la examen, ceea ce ar trebui sa reprezinte una dintre prioritatile fiecarui elev in conditiile in care pe aceasta cale iti vor fi deschise usile catre cele mai prestigioase universitati din tara si din strainatate.

Alege abonamentul potrivit pentru tine

La Emedi ai de ales dintre trei tipuri de abonamente, iar cel mai accesibil din punct de vedere financiar iti ofera accesul pe platforma timp de o luna si costa 35 de lei, pe cand pentru doua luni vei plati 59 de lei, iar pentru trei luni pretul este de 89 de lei.