Probabil ca toata lumea stie cat de respectati sunt pompierii si este de la sine inteles de ce, in conditiile in care acestia sunt cei care sunt dispusi sa isi riste viata pentru a-i salva pe altii in lupta cu focul. Simbolic, pompierii sunt recompensati prin gradele pe care le ocupa si pe care le reprezinta, motiv pentru care se poate spune ca aici ai nimerit in locul adecvat atunci cand ai nevoie de grade brodate pompieri. Optiunile sunt foarte variate, asa ca va fi imposibil sa nu gasesti exact ceea ce aveai nevoie.

Orice iti trebuie

Aici se gasesc toate produsele necesare, asa ca putem aminti de emblemele pentru pompieri, eghileti pentru ofiteri, emblema DSU, grade de fruntasi, pentru plutonieri, sergenti si nu numai. In plus, fiecare dintre acestea pot fi personalizate pentru fiecare judet in parte, iar situatia este similara in cazul oricarei institutii. Nu lipsesc nici semnele de arma, motiv pentru care stii ca esti pe maini bune aici.

Foarte simplu sa cumperi online

Probabil ca stii deja cat de comod este sa cumperi online produsele de care ai nevoie. Pe aceasta cale nu mai esti nevoit sa pierzi timpul prin magazinele aglomerate in contextul in care produsele pe care le cauti se afla la numai cateva click-uri distanta. Totodata, iti va fi foarte comod sa treci rapid in revista produsele pe care le ai la dispozitie si vei avea garantia ca ai luat cea mai inspirata decizie.

Preturile sunt foarte bune

Totodata, probabil ca oricine este interesat de grade brodate pompieri isi doreste sa plateasca cat mai putin pentru acestea, dar fara sa faca rabat la calitate, asa ca este bine de stiut ca aici preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Cu alte cuvinte, nu sunt necesare bugete generoase in acest sens.

Cea mai buna calitate

De asemenea, calitatea produselor nu va lasa niciodata de dorit intrucat la procesul de confectionare se folosesc doar cele mai bune materiale. De exemplu, o emblema obisnuita pentru pompieri are un contur brodat cu fir rosu din poliester pentru a fi rezistent in timp, iar suportul este in raport de 65% bumbac si 35% polieter. Sistemul de prindere poate fi diferit, in functie de preferintele fiecarui client, de la velcro, la scai, la arici, fie poate fi cusut direct.

Profita de toate avantajele aduse

Mai mult, in cadrul magazinului online Grade Militare te bucuri de mai multe avantaje importante, incepand de la faptul ca beneficiezi de livrare gratuita prin curier in toata tara la fiecare comanda in valoare de minim 100 de lei. In plus, atunci cand vei cumpara 20 de perechi de grade, vei primi gratuit un produs la alegere, iar acestea vor fi livrate in cel mai scurt timp, in cel mult 48 de ore. Chiar daca produsele nu pot fi comandate la bucata, vei avea ocazia de a cumpara din start pentru toti colegii.