Probabil ca cei mai multi dintre noi am auzit de celulele stem, insa un numar mult mai mic stie despre ce este vorba. Asadar, citeste mai multe aici si afla tot ce trebuie sa stii despre celulele stem, modul de functionare al acestora, beneficiile aduse si tratamentele care pot fi puse in practica. Stemsure poate sa devina cel mai bun prieten al tau in acest sens, intrucat iti aduce toate informatiile pe care le cauti la numai cateva click-uri distanta, astfel ca aceasta este o sansa ideala de a afla tot ce conteaza despre celulele stem.

Usor de prelevat

Unul dintre marile avantaje aduse de celulele stem e reprezentat de modalitatile de prelevare, care sunt usor de pus in practica. Procedurile difera in functie de sursa aleasa, iar una dintre cele mai comune, dar si cele mai bogate este sangele cordonului ombilical. Procedura se pune in practica imediat dupa nastere, in caz contrar sursa este irosita, iar aceasta presupune colectarea sangelui printr-o tehnica care nu este riscanta nici pentru mama si nici pentru bebelus, astfel ca merita sa se profite de pe urma sa. In alte contexte se pot preleva celulele stem din maduva osoasa, aceasta fiind o alta sursa bogata si, din nou, totul se pune in practica cu usurinta, fara niciun risc.

Regenerarea organismului

Celulele stem se gasesc in tot organismul, iar acestea ajuta la regenerarea organelor si tesuturilor afectate in urma unui accident sau a unei boli. Cu alte cuvinte, nu mai este nevoie de interventii chirurgicale sau alte tratamente complexe, atat timp cat celulele stem pot grabi vindecarea de la sine.

Tratarea mai multor afectiuni complexe

Exista o multime de afectiuni care pot fi tratate cu ajutorul celulelor stem, fie ca vorbim de diabet de tip 2, leucemie sau anumite forme de cancer, lista actuala fiind de aproximativ 80 de actiuni, insa se asteapta ca pe viitor aceasta sa fie completata si cu altele, printre care si Alzheimer sau Parkison, care in prezent nu au leac.

Grad ridicat de compatibilitate

In prezent pentru a trata anumite cazuri complexe este nevoie de transplanturi, ceea ce presupune liste lungi de asteptare si nicio garantie pentru bolnavi ca se vor putea vindeca vreodata, pe cand cu ajutorul celulelor stem se pot trata diferite afectiuni complicate, fara a mai fi necesare proceduri complicate.

O investitie in sanatatea familiei

Cu alte cuvinte, cine citeste mai multe aici poate descoperi faptul ca celulele stem pot fi vazute ca o investitie in sanatatea familiei. Acestea pot fi folosite oricand de la prelevare, de la cateva zile mai tarziu pana la cateva decenii, motiv pentru care nu sunt impuse limite stricte din acest punct de vedere, iar Stemsure reprezinta raspunsul pe care il cautai.