Cu siguranță nu doar o dată ai văzut prinse pe haine embleme brodate. Acestea sunt prezente frecvent pe echipamentul persoanelor care lucrează pe ambulanță, în cazul celor care lucrează ca polițiști, în cazul pompierilor, a sportivilor sau a celor care muncesc în domeniul securității.

Emblemele sunt accesorii textile care reprezintă de obicei sigla unei instituții, a unui club sportiv, a unei școli. Sunt prinse de cele mai multe ori pe articolele vestimentare, dar pot fi atașate chiar și la obiecte care sunt fabricate din alte materiale. Scopul lor este de a permite identificarea unei organizații sau a unui brand și oferă acea senzație de apartenență la un grup. Astfel de embleme sunt utilizate și ca accesorii pentru piese vestimentare, mai ales când vorbim de geci sau jachete.

Emblemele de acest tip sunt realizate cu ajutorul unor mașinării speciale, care brodează modelul dorit în funcție de designul stabilit în prealabil.

Dacă te întrebi care avantajele unor embleme brodate, ți le vom prezenta în cele ce urmează: sunt durabile, deoarece sunt bine realizate, rezistente și nu se vor deteriora în cazul spălării, calcatului sau uscării; permit personalizarea în detaliu a logourilor dorite, folosindu-se culori specifice fiecărui instituții în parte; pot fi aplicate pe orice material ai nevoie, atâta timp cât folosești metoda de prindere potrivită sau un adeziv calitativ; oferă un aspect deosebit hainelor pe care sunt aplicate.

Sunt și câteva dezavantaje ale emblemelor brodate. Nu sunt lucruri grave, dar este bine să le ai în vedere: realizarea lor presupune un proces mai lent, mai complex și mai costisitor decât se întâmplă în cazul imprimării termice sau prin transfer, motiv pentru care costurile finale pot fi ceva mai mari; nu pot fi aplicate cu succes pe țesături foarte fine și subțiri sau elastice, deoarece se va încreți materialul; dacă nu sunt prinse în mod corespunzător pe haine se pot desprinde destul de repede.

Dacă și tu vrei să brodezi echipamente de muncă, dar și oricare alte obiecte textile (lenjerii de pat, eșarfe, prosoape, halate de baie etc.), va trebui să apelezi la o firmă care oferă astfel de servicii, mai exact care are ateliere specializate în broderie. Este foarte important să optezi pentru o companie cunoscută, dacă vrei să te asiguri de faptul că broderia se va realiza la un nivel înalt. Acestea fiind zise, îți recomandăm Limarom. Aici nu vei găsi doar servicii de broderie, ci de aici poți să și achiziționezi echipamente gata personalizate. Ia legătura cu ei pentru a le spune exact de ce anume ai nevoie și devii și tu unul dintre miile de clienți mulțumiți de calitatea produselor și serviciilor Limarom. Toate detaliile le găsești pe site.