CVWater este locul în care puteți beneficia de echipamente de înaltă performanță pentru apă și de tehnologia modernă pe care o folosim. Angajații noștri sunt dedicați să ofere cele mai bune și mai eficiente soluții pentru diferite cerințe și vă oferim o gamă largă de integrări de stații de tratare a apei. Stațiile au capacități diferite, a căror dimensiune depinde de calitatea parametrilor și factorilor care influențează volumul de apă uzată de tratat. De asemenea, poate fi utilizat în diverse domenii și domenii, cum ar fi abatoare, fabrici de bere și fabrici de procesare. Totodată, menționăm că procesul general de epurare cuprinde toate etapele necesare ale procesului, întrucât trebuie respectați parametrii de calitate prevăzuți de reglementările de evacuare a apelor uzate naturale.

Aplicații diverse

Ne adaptăm cerințelor sau cerințelor clienților noștri și nevoilor acestora, astfel încât avem tehnologie și echipamente care pot fi utilizate într-o varietate de medii, inclusiv rezidențiale, municipale și industriale. Luăm în considerare separat aplicațiile în fabrici de prelucrare a cărnii și laptelui, biodiesel, alcool, fabrici de conserve, abatoare de pui, fabricarea berii de bovine, porci sau bovine, dar lista nu se termină aici.

Gamă largă de echipamente

Oferim clienților noștri o gamă largă de echipamente care s-au dovedit a fi foarte eficiente și de înaltă calitate, așa că dorim să răspundem nevoilor fiecărui client oferind cea mai bună soluție. La CVWater gasesti diverse tipuri de statii de tratare a apei, statii de tratare a namolului, statii de epurare fizico-chimica sau statii de separare mecanica. Echipamentele și stațiile de lucru furnizate sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate și sunt construite pentru a dura.

Dacă luăm în considerare fluxul general de procesare, acesta include toți pașii necesari ai fluxului relevant astfel încât să putem lua în considerare respectarea parametrilor de calitate stabiliți de regulile actuale de descărcare natural messenger. În acest sens, avem în vedere cele mai importante etape precum cele mecanice, fizico-chimice, biologice și ultrafiltrarea precum și deshidratarea nămolului. In ceea ce priveste componentele pentru statiile de tratare a apelor uzate folosite in sectorul industrial, avem site statice sau rotative, prese cu filtru de noroi si unitati de flotatie cu aer dizolvat.

Solicitați o cotație acum

Avem încredere în echipa CVWater pentru că avem oameni profesioniști, serioși și prompti care lucrează cu toți clienții noștri. În plus, profită de toate avantajele și de cele mai bune echipamente în doar câteva clicuri, astfel încât să poți solicita o ofertă atunci când ai nevoie.