Dacă urmează să aveți nunta anul acesta și vă doriți să aveți parte de un eveniment realmente remarcabil, trebuie să știți că însăși alegerea localului în care va avea loc fericitul moment cântărește destul de mult atunci când invitații vor avea un feedback cu privire la modul în care a decurs totul. Astfel, dacă locuiți în Ploiești și doriți să găsiți un local de nuntă perfect pentru evenimentul dumneavoastră, Events Garden by Nabucco poate fi o opțiune excelentă în acest sens.

Cert este că vă oferim o gamă  foarte variată de meniuri pentru aniversări, evenimente speciale și evenimente corporate. Cu alte cuvinte, indiferent care ar fi motivul pentru care sărbătoriți, la noi veți găsi oferte adaptate fiecărui eveniment important din viața dumneavoastră.

De asemenea, un alt aspect care merită menționat este faptul că avem multiple oferte de prețuri pentru dumneavoastră, totul în funcție de evenimentul pe care îl organizați. În acest sens, avem preturi începând de la 100 lei / persoană. Pentru o ofertă personalizată ne puteți contacta prin telefon sau e-mail.

Nunți de vis, într-un cadru… de vis!

Și pentru că vă spuneam că la Events Garden by Nabucco puteți să vă bucurați de un eveniment de succes alături de familie și toți cei dragi, iată că acum avem o gamă largă de oferte de nuntă în Ploiești. Astfel, puteți opta pentru una din sălile noastre de evenimente și să vă organiza aici orice ocazie specială din viață, indiferent dacă e vorba de nuntă, aniversare, botez sau chiar un eveniment de tip corporate.

Ce trebuie să faci pentru a-ți rezerva una din sălile noastre de nuntă în Ploiești?

Ca în cazul oricărui local de evenimente, pentru a ști cu exactitate dacă un local este disponibil la o anumită dată în vederea organizării unui eveniment, tot ceea ce trebuie să faceți în acest sens este să contactați reprezentanții salonului pentru a afla informații cu privire la disponibilitatea sălii pentru ziua în care doriți să aibă loc evenimentul.

Prin urmare, vă invităm să ne contactați pentru a vă pune în temă cu toate aceste detalii, iar dacă vreuna din sălile noastre de nuntă din Ploiești este ocupată, vom face în așa fel încât să găsim o soluție și să putem răspunde de îndată nevoilor dumneavoastră. De ce spunem asta? Pentru că avem mai multe săli de evenimente la Events Garden by Nabucco, iar dacă se întâmplă să avem vreo sală disponibilă, în mod sigur vă vom ajuta și vom face toate demersurile necesare pentru o organizare impecabilă.

Apelează cu încredere la serviciile noastre și veți avea parte numai de beneficii și avantaje, pentru a avea parte de un eveniment cu adevărat remarcabil și memorabil, fie că e vorba de o nuntă în Ploiești sau de un eveniment corporate.