Daca iti doresti ca masina ta sa arate mai bine fara sa o vopsesti si sa platesti o mica avere, cu siguranta merita sa te interesezi de serviciul de colantari masini in Bucuresti. Unde este disponibil? La Pro Colantari. Aici te asteapta cele mai bune conditii si cu o investitie minima poti sa oferi masinii tale un aspect total diferit.

Culoarea care iti convine

In primul rand te asteapta o gama foarte vasta de culori din care sa alegi, astfel ca ai certitudinea ca poti gasi exact cea care iti place cel mai mult. Unii prefera negru, alb, rosu, albastru, verde, dar nu trebuie sa te opresti la asta pentru ca sunt multe alte variante care sa te sastifaca, motiv pentru care merita sa apelezi la Pro Colantari si sa iei o decizie inspirata.

Aplicare rapida

In al doilea rand serviciul de colantari masini in Bucuresti se pune in practica cu un efort minim si nimeni nu va avea parte de batai de cap. In decurs de numai cateva ore se colanteaza integral orice masina, indiferent de dimensiuni, astfel ca te poti bucura de un aspect total nou si imbunatatit cu mult.

Renunti oricand iti doresti

Foarte important este si faptul ca poti sa renunti oricand iti doresti la autocolant, fie sa aplici altul ulterior, fie sa revii la situatia initiala. Astfel, ai parte de flexibilitate maxima de fiecare data cand te lasi pe mainile specialistilor de la Pro Colantari.

Protejezi vopseaua originala

Prin colantarea masinii ai ocazia de a proteja foarte bine vopseaua originala a masinii. In plus, aceasta este o solutie buna prin care poti masca micile imperfectiuni, zgaraieturile sau altele are sunt inevitabile, astfel ca la Pro Colantari poti imbunatati mult aspectul masinii tale.

Autocolant de calitate

Aici se folosesc doar cele mai bune autocolante, care arata foarte bine si care rezista in timp, astfel ca nu se deterioreaza. Garantia incepe de la 2 ani pentru orice tip de autocolant, iar adezivul folosit este unul de cea mai buna calitate, care nu se dezlipeste si care se dovedeste a fi ideal.

Preturi minime

Cert este ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a-si permite colantarea in totalitate a autoturismului sau. Preturile sunt calculate in functie de dimensiunile autoturismului, iar orice masina medie poate fi colantata cu un buget de circa 1500 de lei. Tarifele pot creste sau scadea, astfel ca serviciul de colantare se dovedeste a fi o alternativa la vopsirea traditionala care nu doar ca este mult mai scumpa, dar care implica o procedura mai complicata si care aduce mai multe riscuri.