Siguranta la locul de munca este foarte importanta, iar una dintre obligatiile angajatorului este elaborarea unor masuri de securitate si sanatate in munca sau altfel spus, necesitatea efectuarii periodice a protectiei muncii.

Ca sa putem intelege mai bine necesitatea unor astfel de masuri este foarte important intai sa ne lamurim ce presupune protectia muncii. Asadar, protectia muncii sau securitate si sanatate in munca se refera la sistemul de masuri luate ca sa poate fi controlate riscurile de vatamare si imbolnavire ale angajatului, ca urmare a activitatii sale profesionale. Ca toate acestea sa fie posibile, fiecare angajat trebuie sa primeasca o instruire suficienta si potrivita in domeniul securitatii si sanatatii in munca, care arata sub forma unor informatii si instructiuni de lucru ce sunt specifice locului de munca si postului sau.

Asadar, instruirea trebuie sa aibe loc la angajare, la schimbarea locului de munca sau la transfer, la introducerea unui nou echipament de munca sau a unor modificari ale echipamentului existent, la introducerea oricarei noi tehnologii sau proceduri de lucru sau la executarea unor lucrari speciale.

In ceea ce priveste periodicitatea instruirii, pentru acest lucru recomandarea este sa descoperi serviciile de la SSM Concept si sa lasi echipa de profesionisti sa isi faca treaba. Astfel, echipa este formata din tineri flexibili care se pot adapta nevoilor fiecarui client si care respecta in acelasi timp legislatia din domeniu.

Principalul scop al celor de SSM Concept este ca angajatii sa isi desfasoare munca in conditii de maxima siguranta, astfel incat, toti cei implicati in procesul de munca, de la angajat la conducerea societatii sa fie multumiti de activitatea prestata. In plus, echipa de la SSM Concept va oferi consultanta pentru protectia muncii astfel incat sa poata fi luate cele mai bune decizii, iar conducerea companiei sa se axeze doar pe planurile de dezvoltare ale societatii.

In tot acest timp, cei de la SSM Concept vor sti ce masuri sa fie luate la locul de munca si ce echipamente vor fi necesare pentru respectarea normelor. De asemenea, SSM Concept va sti cand si cum trebuie efectuata instruirea intregului personal astfel incat sa poate fi evitate orice neplaceri sau accidentari la locul de munca. De aceea, instruirea periodica se efectueaza de catre conducatorul locului de munca, iar verificarea instruirii se face de catre seful celui care a facut instruirea si de catre reprezentantul Serviciului Extern de Prevenire si Protectia, adica reprezentatul firmei de protectia muncii Bucuresti, SSM Concept.

Pentru a te convinge de profesionalismul echipei o parte din clientii SSM Concept se regasesc pe site-ul www.ssm-concept.ro.

In final, daca doriti mai multe informatii despre serviciile oferite de SSM Concept sau o oferta personalizata va rugam sa luati legatura cu noi.