Chiar daca de cativa ani ceasurile inteligente nu mai sunt o noutate, merita sa te orientezi catre unul in conditiile in care, cu siguranta, iti va usura multe aspecte ale vietii. Sunt incorporate fel si fel de functii utile de care merita sa te folosesti, acestea sunt usor de folosit, preturile sunt mici si gasesti o gama variata la iUni. Se poate spune ca aici esti pe maini bune in conditiile in care optiunile sunt diversificate si va fi imposibil sa nu dai peste cea mai buna varianta pentru tine.

Cat costa

Probabil ca unul dintre criteriile de care tine cont orice persoana atunci cand alege un astfel de gadget este pretul, asa ca este bine de stiut ca la iUni tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, ceea ce presupune ca prin alocarea unui buget minim poti sa cumperi cel mai grozav ceas inteligent.

Usor de folosit

Nu trebuie sa ai o experienta deosebita cu aceste gadgeturi intrucat dispozitivele sunt foarte usor de folosit, iar acestea dispun de mai multe functii incorporate, care sunt foarte utile in diferite contexte.

Autonomia bateriei

Si autonomia bateriei ar trebui sa fie un criteriu de care sa se tina cont pentru luarea unei decizii inspirate, iar optiunile sunt diversificate in acest sens. Bineinteles, autonomia este influentata si de intensitatea cu care se folosesc aceste gadgeturi, dar de cele mai multe ori este de ajuns o ora pentru majoritatea ceasurilor.

Pentru pasionatii de sport

Un asemenea gadget se dovedeste  fi ideal si in cazul pasionatilor de sport pentru ca de acum au posibilitatea de a-si monitoriza activitatea si de a-si imbunatati performantele, asa ca de ce sa nu incerci sa ajungi la cele mai bune rezultate?

Multe alte functii

Cu siguranta somnul este important pentru toata lumea, asa ca functia de monitorizare a somnului te va ajuta mult sa te odihnesti mai bine. Calendar, alarma, agenda, calculator, meteo, toate functiile rapide pe care le folosesti ocazional pe telefon, le vei putea folosi direct de la incheietura mainii. Nici nu iti vei face griji ca vei rataci vreodata dispozitivul pentru ca functia antifurt e usor de setat si aceasta presupune ca atunci cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre cele doua sa fie emisa o avertizare sonora.

Cea mai buna alegere

Asadar, intra la iUni si vezi un smartwatch care iti va fi util. Site-ul e bine organizat, asa ca iti va fi foarte usor sa treci in revista toata variantele. In schimb, poate nu te pricepi sau iti este mai dificil sa iei o decizie, asa ca in astfel de cazuri vei putea sa mergi in showroom unde sa ai parte de consiliere si sa ai garantia ca ai luat cea mai inspirata decizie.