Ați auzit că implanturile dentare sunt sigure și că merită să le alegi dacă îți dorești o sănătate orală bună? Dar te-ai gândit vreodată de ce implanturile sunt atât de importante?

Ei bine, motivul pentru care mulți dintre cunoscuții noștri au ales o ofertă la implant dentar este acela că sunt ușor de îngrijit și țin mai mult decât protezele dentare. Există mai multe motive pentru care mulți stomatologi încurajează implanturile dentare ca opțiune pentru pacienți în detrimentul protezelor dentare.

Sănătate dentară îmbunătățită

Indiferent dacă aveți un dinte lipsă sau mai mulți, prezența acestor goluri vă poate afecta sănătatea dentară în timp. Dinții tăi rămași se pot schimba de-a lungul anilor, ducând la spații sau noi goluri. O altă problemă potențială este riscul crescut de boală parodontală. Acest lucru este mai ales îngrijorător dacă bolile gingiilor sau alte probleme de sănătate. A obține o ofertă la implant dentar reduce aceste riscuri, oferindu-ți o soluție permanentă și cât mai aproape de o soluție naturală de înlocuire a dinților. În plus, îngrijirea implanturilor este la fel de ușoară ca atunci când vă periați dinții .

Stima de sine mai bună

Dacă ești mai puțin încântat de aspectul dinților tăi, nu ești singurul în această situație. Mulți pacienți cu dinți stricați, strâmbi sau decolorați își urăsc zâmbetul. În plus, mulți pacienți refuză să-și lase dinții la vedere, să vorbească în public sau să zâmbească străinilor sau chiar persoanelor pe care îi cunosc. De-a lungul timpului, acest lucru afectează stima de sine.

Lipsa de încredere duce la mai puține oportunități de muncă și promovări, relații mai puțin satisfăcătoare și multe alte probleme. Cu oferta la implant dentar de la Stoma Urgent puteți înlocui dinții lipsă cu un zâmbet frumos, cu aspect natural . S-ar putea să-ți ia ceva timp să te obișnuiești cu noul tău zâmbet, dar odată ce faci, vei fi surprins de cât de repede îți revine încrederea în propria persoană.

Calitatea vieții îmbunătățită

Nu numai sănătatea dentară și stima de sine pot avea de suferit atunci când aveți probleme dentare, ci și calitatea generală a vieții dumneavoastră. Alimentele pe care obișnuiai să-ți iubeai s-ar putea să nu mai fie o opțiune pentru că nu le poți consuma. Dinții tăi ar putea fi extrem de sensibili la căldură, frig sau chiar zahăr, mai ales dacă sunt ciobiți sau rupti.

Odată ce ați înlocuit dinții lipsă, rupti sau crăpați cu implanturi dentare, veți putea mesteca în mod normal. Implanturile tale nu vor răni așa cum fac dinții sensibili. Opțiunile alimentare se vor extinde și dorința de a merge la restaurante sau de a încerca mâncăruri noi. În funcție de cât timp a trecut de când nu ai avut dinți sănătoși, ar putea fi ca și cum ai revenit la vechea viață .