In materie de moda, desi piata de desfacere pentru articolele de femei a fost si este in continuare pe primul loc in ceea ce priveste vanzarile, odata cu impunerea pe piata internationala, tot mai multe branduri se prezinta dedicate barbatilor. In cazul brandului Neil Barrett totusi, parcursul acestuia a fost in mod paradoxal tocmai invers, fiind recrutat imediat dupa terminarea studiilor de profil din Anglia pentru a se alatura mai intai casei de moda Gucci pentru ca mai apoi sa fie abordat de firma Prada, pentru a superviza liniile de creatie pentru barbati.

Dupa un parcurs de succes la cele doua branduri, Barrett isi lanseaza propria firma, pentru ca mai apoi sa urmeze deschiderea mai multor magazine, colaborarea cu alte case de moda precum si participarea la saptamana modei in cele mai importante locatii de pe glob. Tranzitia la moda feminina pastreaza elementele de inspiratie masculina, incorporand linii androgine si culori inchise in colectiile sale pentru femei. Desi fiecare prezinta note distinctive, ambele sunt caracterizate de o nota minimalista precum si o continua reinventare a pieselor clasice, specifica atât brandului propriu cat si colectiilor create in perioada rezidentei la Gucci si Prada. Magazinul online Fashion Victim va pune la dispozitie o selectie vasta de haine ce poarta semnatura designerului Neil Barrett, formata din modele versatile, la moda, la preturi avantajoase.

Colectia de haine pentru barbati

Inca de la inceputul parcursului sau la casele de moda, Barrett s-a remarcat prin abordarea minimalista in creatiile sale, piesele lui fiind majoritar in culori neutre, monocrome, atentia fiind plasata mai mult asupra materialelor de o calitate exceptionala cat si a croiului in sine, in detrimentul detaliilor sau a aplicatiilor. Creatiile sale se adreseaza barbatului modern, ce pune accent pe piese statement, si se remarca prin croiul deosebit, toate hainele ce poarta semnatura designerului fiind manufacturate in Italia.

Omniprezenti in toate colectiile sale sunt mai ales pantalonii negri, structurati, ce ofera celui care ii poarta in egala masura un aer relaxat dar si oficial. Desi negrul este alegerea preferata in materie de culori, printre multitudinea de haine ce ii poarta semnatura artistica observam si nuante de crem, rosu ori denim ce rup din monotonia monocroma. Un alt element nelipsit este reprezentat de camasile slim fit, structurate, foarte potrivite pentru a face tranzitia intre o tinuta de birou si una mai putin formala.

De asemenea, un nou element de noutate ce si-a facut aparitia in colectiile recente sunt modelele grafice, ce dau o nota relaxata si le fac perfecte pentru a fi integrate in tinute casual. Astfel,  Fashion Victim va sta la dispozitie cu toate aceste modele si multe altele pentru ca dumneavoastra sa va puteti alege produsele preferate marca Neil Barrett la cele mai bune preturi.