Un imprumut personal este un credit despre care se spune ca este folosit in scopuri ce implica nevoile fiecarei persoane. Suma imprumutata prin intermediul unui credit de nevoi personale corespunde achizitiei specifice unui bun, precum o masina, o motocicleta, un imobil sau unui serviciu lucrari, calatorii etc. In consecinta, acordarea unui credit de nevoi personale nu se face atunci cand vreti sa realizati ceva foarte maret, ce presupune sume consistente de bani, ci pur si simplu raspunde unei necesitati pe care o puteti avea in gospodarie.

In cele din urma, fiecare persoana este libera sa foloseasca suma creditului dupa cum considera de cuviinta, fie pentru finantarea unui bun de consum (masina, frigider, alimente etc.), fie pentru orice alt tip serviciu care depinde de acordarea unui credit de nevoi personale.

Va regasiti in aceasta situatie si aveti nevoie de un credit urgent? Smile Credit este aici pentru a va ajuta in cele mai importante momente cu banii de care aveti nevoie. Obtinerea lor se face foarte usor, iar asta pentru ca dorim sa simplificam cat de mult posibil relatia dintre noi si clientii care ne solicita serviciile.

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de acordarea unui credit de nevoi personale?

Exista trei mari pasi pe care trebuie sa ii urmati in vederea acordarii unui credit. Haideti sa-i parcurgem impreuna! In primul rand, trebuie sa alegeti suma de care aveti nevoie, pentru a stabili cu exactitate care sunt necesitatile dumneavoastra. Ulterior, ceea ce aveti de facut este sa completati rapid si usor un formular online, care implica incarcarea unor documente esentiale, precum o copie dupa cartea de identitate si un extras de cont bancar pentru luna anterioara care se pot incarca in momentul completarii cererii online sau se pot trimite pe adresa de mail [email protected]. De mentionat este faptul ca, solicitarea dumneavoastra va fi analizata si vei primi banii in aceeasi zi sau cel tarziu in ziua urmatoare lucratoare. Pe de alta parte, daca completati cererea in afara orelor de program sau in zile nelucratoare aceasta va fi analizata in prima zi lucratoare. In cele din urma, cel de-al treilea pas, si ultimul, este sa va bucurati de suma primita si sa o folositi exact asa cum aveti nevoie.

Rambursarea unui imprumut personal se face in mod clasic, in fiecare luna. Durata acestuia, stipulata in contract, variaza in functie de cuantumul imprumutului si de capacitatile de ramburasare de care dispuneti. Platile lunare au in vedere suma totala a creditului si durata acestuia, DAE (rata anuala procentuala). De exemplu, daca sunteti la prima linie de credit si ati beneficiat de 300 lei pe o perioada de 24 luni, puteti achita la prima scadenta 79,20 lei dobanda, fara diminuare de capital, cu prima scadenta la 30 zile de la acordare.