Pana nu demult circula un mit in randul jucatorilor profesionisti sau amatori de jocuri de noroc: daca vrei sa castigi, joaca in offline. Cazinourile offline si locurile unde puteai juca diverse jocuri video de noroc erau pline de jucatori, deja erai obisnuit doar cu ele pana sa existe Internet pentru toata lumea. De aici si mitul si poate lipsa de incredere. Online-ul a fost multa vreme doar locul in care puteai sa vezi cum mai evolueaza industria jocurilor de noroc si unde increderea in ele nu prea era asa de mare. Cu timpul insa jocurile de noroc online, pe care le gasesti si la slotscalendar.ro intr-un numar foarte mare, au inceput sa fie accesate de un numar foarte mare de jucatori care s-au convins ca si in online se castiga bine. Sistemele din spatele jocurilor de noroc virtuale asigurau sanse de castig egale pentru toata lumea, nu aveai cum sa „fentezi” algoritmii, specialele apareau doar atunci cand dorea respectivul algoritm foarte complex. Pana la urma ce i-a atras pe oameni la jocurile de noroc online, pe care le poti juca alaturi de prieteni si pe slotscalendar.ro? Castigurile. Faptul ca jucai de oriunde voiai si puteai sa ai bonusuri, runde gratuite, jocuri cu mai multe linii de castig de tip slots, a fost un alt element esential care a adus un numar urias de oameni in fata monitoarelor si a site-urilor cu jocuri de noroc. Castigurile din ce in ce mai mari au fost date si de complexitatea jocurilor. Cu mai multe linii de plata aveai si castiguri care tot cresteau si cresteau pana cand ajungeai la sume uriase. Revendicai banii imediat, aveai dreptul la retrageri sau foloseai rapid banii reali pentru a avea alte bonusuri.

Producatorii de jocuri de noroc si-au dat seama de potentialul online-ului si au investit masiv in jocuri de noroc cu grafica deosebita, tematice, jocuri pe care le puteai juca si gratuit, pentru inceput, in variante demo, cum se intampla si la SlotsCalendar. Pe masura ce au avut din ce in ce mai multa experienta in realizarea jocurilor de noroc online producatorii au venit pe piata cu jocuri care iti garantau castiguri foarte bune chiar si dupa un numar limitat de runde de joc. Fiecare joc a avut castiguri si mai mari cand au aparut si jackpot-urile si liniile de plata multiple, si specialele care mareau sumele deja castigate de x ori. In acest fel castigurile erau un adevarat magnet care au a adus milioane de jucatori pe site-urile specializate in jocuri de noroc online.

Tot castigurile stau si in spatele unei popularitati foarte mari a jocurilor de tip slots, cele care presupun doar apasarea unor butoane si o asteptare de cateva secunde pana cand rolele cu simboluri se opresc si vezi daca ai castigat. Se castiga si se castiga in continuare foarte usor din aceste tipuri de jocuri, din pacanelele pe care le stim cu totii. E si normal sa vrei sa joci un tip de joc care iti aduce castiguri imediate si destul de mari, asa ca se explica foarte simplu de ce castigurile bune aduc accesari uriase pe astfel de jocuri moderne din online.

Pe de alta parte, castigurile au reprezentat pentru jucatori si o modalitate de a ramane mereu aproape de jocuri, de a reveni la ele si de a le juca cu si mai multa placere. Cand stii ca vei castiga foarte bine la anumite jocuri cu siguranta vei fi atras de ele si le vei juca mai mult timp si pe o perioada cat mai lunga, te vei implica in ele si vei fi dispus sa le joci oricand iti doresti sa te relaxezi si sa castigi cat mai bine.