Cu totii iubim sa servim un pahar de vin seara la cina sau la o iesire in oras, iar in ultimii ani a crescut considerabil cererea pentru cel rose. De exemplu, in Franta, una dintre tarile cele mai mari producatoare de vin vinul rose a devenit mai popular decat cel alb pentru ca acesta se dovedeste a fi unul foarte versatil. Se poate servi intr-o multime de contexte, acasa, in curte, intr-un parc, la gratar si nu numai. Asadar, daca si tu esti interesat de un vin rose dulce se poate spune ca ai nimerit unde trebuie la Budureasca pentru ca aici te asteapta o gama foarte variata si vei avea de unde sa alegi.

Strugurii albi sunt cei din care se face vinul alb, iar cei rosii sunt folositi, bineinteles, pentru vinul rosu, insa cum se face vinul rose in conditiile in care nu exista struguri roz? Exista o tehnica speciala in acest sens si se folosesc strugurii rosii, care se pastreaza cu tot cu coaja pret de cateva zile pana cand se obtine culoarea specifica roz. O preconceptie este cea conform careia pentru a obtine vinul rose se amestesca strugurii rosii cu cei albi, insa realitatea este diferita.

Cea mai populara regiune pentru vinurile rose este Provence, din Franta, pentru ca aici acest tip de vin este mai des intalnit decat oricare altul. Asadar, daca esti la un restaurant si vrei sa servesti un vin rose dulce, pentru a nu da gres, poti alege unul care provine din aceasta zona a Frantei.

Cumpara de aici

Daca vrei sa servesti totusi acasa un vin de calitate, fie esti in cautarea unei sticle pe care sa o faci cadou cuiva apropiat, atunci crama Budureasca reprezinta locul ideal catre care te vei putea orienta. Nu numai ca optiunile sunt foarte variate si ai de unde sa alegi, insa, cu siguranta, calitatea vinului nu va lasa niciodata de dorit, intrucat se folosesc doar ingrediente naturale, care promit o experienta deosebita.

Vezi direct online

Foarte important este si faptul ca acesta este un magazin online, asa ca iti va fi simplu sa alegi un vin rose dulce de calitate. Nu exista presiunea timpului, motiv pentru care poti sa treci in revista toate optiunile pe care le ai la dispozitie si, cu siguranta, vei avea garantia ca ai luat o decizie inspirata, fara sa fie nevoie sa te ratacesti prin supermarket-uri sau alte magazine de specialitate.

Preturile sunt foarte bune

Mai mult, si partea financiara conteaza in toate cazurile, asa ca e bine de stiut ca nici nu este nevoie de bugete mari pentru a cumpara vinuri de calitate de la Budureasca si poti sa vezi imediat toate ofertele pe care le ai la dispozitie.