Toti liceenii isi doresc un viitor prosper, insa pentru a ajunge cat mai departe, in primul rand, trebuie sa se pregateasca in mod corespunzator pentru Bacalaureat. Acesta este cel mai important examen din viata lor de pana acum, fiind cel care decide viitorul, pentru ca o nota cat mai mare deschide usile catre cele mai bune facultati. Bineinteles, online poti citi o multime de articole educative bacalaureat, insa doar la Emedi te asteapta conditiile adecvate. Aici ai parte de conditiile ideale pentru a ajunge la performante inalte.

Ai acces de oriunde la informatii

Poate ca unul dintre cele mai mari avantaje de care ai parte la Emedi este faptul ca poti accesa informatiile de oriunde. Cu alte cuvinte, poti sa accesezi o multime de articole educative bacalaureat atat in varianta pe mobil, cat si desktop, de pe orice calculator sau laptop. Atunci cand esti pe drumuri si dispui de putin timp liber, poti sa mai citesti ceva direct pe telefon.

Uita de toate cartile si culegerile

Cu ajutorul Emedi se poate spune ca ai acces la toate cartile si culegerile direct in buzunar, ceea ce presupune ca te bucuri de mult mai mult confort si sa te apropii de nota pe care o doresti la bacalaureat nu a fost niciodata mai simplu. Poti sa profiti si tu de pe urma acestei platforme, care iti aduce mai aproape toate informatiile de care ai nevoie pentru a te pregati asa cum trebuie.

Iti poti face abonament

Pentru a avea acces pentru o luna pe platforma Emedi trebuie sa platesti 35 de lei, iar pretul devine mai avantajos atunci cand alegi un abonament pentru doua luni, astfel ca vei plati numai 59 de lei. Totusi, cea mai avantajoasa solutie este cea pentru trei luni, pentru care pretul este de numai 89 de lei.

Te pregatesti asa cum trebuie

Chiar daca fiecare elev are propriul stil prin care invata, cu ajutorul Emedi ai posibilitatea de a invata intr-un mod mai constructiv, mai eficient si mai rapid, fara a te pierde printre sute de pagini ale cartilor pe care trebuie sa le citesti.

O varianta mai moderna de a invata

Emedi propune cea mai moderna varianta de a invata, direct online, cu ajutorul unei platforme bine puse la punct, unde toate informatiile cautate se afla la numai cateva click-uri distanta, astfel ca poti sa incepi chiar acum sa te pregatesti asa cum trebuie pentru marele examen.

Mai comod pentru toata lumea

Cu siguranta, pentru orice elev ar fi mult mai comod sa aiba acces articole educative pentru bacalaureat direct pe telefon sau tableta, pentru ca pe aceasta cale de fiecare data cand dispun de cateva minute libere au ocazia de a-si aprofunda cunostintele.