Articles Comments

Cumul » Informatii » Tigla Ceramica

Tigla Ceramica

Acoperis. Tigla ceramicaTigla ceramica este una dintre cele mai bune optiuni disponibile atunci cand vine timpul sa iti construiesti sau doar sa repari acoperisul.

Compusa din argila si apa, arsa apoi in cuptor, ea capata o rezistenta deosebita si permite casei sa ‘respire’ asigurand o buna aerisire si un coeficient de transfer termic foarte scazut, ceea ce inseamna ca iarna va pastra caldura iar vara racoarea, asigurand astfel un confort sporit. Argila da acoperisului rezistenta, fie ea la radiatii (nu se decoloreaza), la acizi, la materiale alcaline (de exemplu excrementele pasarilor) sau la actiuni mecanice (grindina, zapada). Durata de viata a tiglei ceramice se intinde pana la 100 de ani si te poti bucura de ea atat tu cat si urmasii tai daca alegi o firma cu traditie in executarea tiglei ceramice. O astfel de firma este Creaton. Produsele sale sunt realizate din cea mai pura argila si la cele mai inalte standarde calitative.

Culorile si texturile tiglelor ceramice pot satisface absolut orice gust si iti permit sa iti personalizezi caminul. Desi culorile sunt foarte diversificate, cel mai popular a ramas rosul teracota. Acesta este obtinut prin amestecarea argilei cu oxid de fier intr-un procentaj mare. Folosirea noilor culori prinde totusi teren iar alegerile sunt variate.

Daca ar fi sa facem o lista a avantajelor, aceasta ar fi lunga si bogata si ar cuprinde de la beneficii aduse aspectului, stilului arhitectural, beneficii privind confortul datorate izolarii fonice (izoleaza atat sunetele care vin din afara cat si cele care provin din interior) si termice, pana la beneficiile financiare.

Un alt avantaj care merita retinut este acela ca daca dorim sa transformam mai tarziu acoperisul intr-o terasa, initial neavand fonduri, putem face aceasta modificare fara sa intampinam probleme.

Tigla ceramica Creaton intruneste toate aceste calitati si se adapteaza tuturor gusturilor si stilurilor arhitectonice. Indiferent daca doresti sa renovezi o casa batraneasca sau o vila luxoasa, ai de unde alege! Creaton iti pune la dispozitie o gama variata de produse la cel mai bun pret.

Va mai poate interesa:

Filed under: Informatii · Tags: ,

Leave a Reply

*