Articles Comments

Cumul » Mesaje » Sms-uri de dragoste

Sms-uri de dragoste

Despre iubire, dragoste – sms-uri

Sms-uri de dragoste

Daca din toata istoria as putea alege un moment pe care sa il pot pastra stralucitor, din toate zilele vietii mele, as alege momentul cand te-am cunoscut.

Cand o sa ne intalnim vreau sa te sarut, cand o sa dormim vreau sa te tin in brate. Esti ingerul meu si vreau sa am grija de tine. Imi lipsesti iubire.

Departarea nu e decat o forma de a te iubi la fel de intens, de a fi cu tine peste toate drumurile si peste toate devenirile.

Esti primul gand cand ma trezesc dimineata, esti ultimul suras inainte de culcare. Esti tot ce am mai bun si mai frumos.

Pentru mine iubire, esti singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani.

Iubirea conduce regii, campul, pamantul, oamenii de pe el si sfintii de deasupra. Pentru ca dragostea este Rai, iar Raiul este dragoste.

Daca o dragoste ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine.

Adevarata dragoste incepe cu o scanteie, se sudeaza cu o prietenie si se multiplica prin fidelitatea unuia fata de celalalt.

Persoana pe care o iubesti este o extensie a ta. Fara ea nu esti complet, asa ca te rog sa ai grija de tine pentru ca nu vreau sa pierd o parte din mine.

Doua lucruri ma obsedeaza in viata: nevoia de sensuri si surasul tau in lumina diminetii.

 

Tags: sms-uri, despre iubire, sms-uri de dragoste, dragoste, iubire

Filed under: Mesaje · Tags: , , , ,

Leave a Reply

*