Articles Comments

Cumul » Informatii » Sid – Ice Age

Sid – Ice Age

Sid. Ice Age

 

Sid - Ice AgeCine nu a vazut Ice Age  inca? Nu cred sa existe cineva, iar daca l-ai vazut, cu siguranta ai remarcat un lenes pe nume Sid.

Sid este prezent în toate cele 4 filme (Ice Age, Ice Age: The Meltdown, Ice Age: Dawn of the Dinosaurs si Ice Age: Continental Drift) ca unul dintre principalii protagonişti. Sid poate fi descris ca fiind lipsit de tact, vorbind rapid, nepopular şi avand un sigmatism adorabil (sunetele “s” si “z” sunt produse scapand aer in partile laterale ale limbii). Sid începe accidental un incendiu în primul film şi învaţă cum să facă acest lucru în mod corespunzător spre capăt; arată, de asemenea, această abilitate, în al doilea film iar in al treilea film, el adoptă un trio de dinozauri şi este luat cu forţa in subteran de mama lor, lucru care necesită interventia colegilor sai: Manfred si Diego.

Dupa vizionarea filmelor Ice Age cu siguranta vei cauta mai multe informatii despre Sid sau lenesi. Eu asa am aflat inca o data ca Sid este un lenes atipic, de exemplu: exista doua genuri moderne de lenesi Bradypus, lenesii cu trei degete, si Choloepus, lenesii cu doua degete, numarul de degete este variabil doar pentru membrele posterioare, cele anterioare avand trei degete indiferent de specie. ; ei bine Sid are 4 degete la membrele anterioare. In plus este “frumos” fata de clasicul lenes. Ce au in comun este un mod de miscare foarte interesant (ca si cand ar fi pe suspensii) si hrana erbivora.

Sid este adorabil din toate punctele de vedere (de la ochisorii bulbucati si departati, gatul lung si adus, pana la cei 2 dintisori unul putin mai lung ca celalalt)  si pe buna dreptate are o multime de fani, doar pe Facebook  850.566 de oameni  il “apreciaza”.

Acum poti sa te bucuri de Sid cam peste tot, il gasesti  in balciuri unde jucariile ce il reprezinta sunt atarnate de orice taraba, in magazine, in ouale Kinder, la McDonald’s sau pe net avand profil “propriu”.

Era sa uit, stiti cine i-a dat glas lui Sid in cele 3 parti ? Nimeni altul decat John Leguizamo.

 

Tags: Sid, Ice Age, lenesul Sid

Filed under: Informatii · Tags: ,

Leave a Reply

*