Articles Comments

Cumul » Mesaje » Sfintii Petru si Pavel. Mesaje

Sfintii Petru si Pavel. Mesaje

 

Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Sms felicitari mesaje. Onomastica

Sfintii Petru si Pavel sms felicitari

Pe 29 iunie ii sarbatorim pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel. In acest sens m-am gandit ca ar fi frumos sa postez cateva mesaje onomastice pentru cei dragi voua ce poarta aceste nume si cateva informatii despre cei doi Sfinti Apostoli.

Sfintii Petru si Pavel au fost intemnitati pentru ca si-au marturisit credinta in Hristos si au devenit astfel ocrotitori ai sistemului penitenciar. Sfintii Apostoli Petru si Pavel ii ocrotesc pe cei lipsiti de libertate, pe  cei ajunsi in inchisori care au gresit fata de Dumnezeu, asa cum au gresit si ei  (Pavel i-a prigonit pe crestini si Petru s-a lepadat de Hristos).

 Fie ca Sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata! Un sincer “La multi ani!”

Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros  “La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti alaturi de cei dragi.

Iti urez “La multi ani pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Petru/Pavel  sa isi coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara!

De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele de Sfant ce-l porti, sa iti dea putere si tarie, ani sanatosi si fericire! La Multi Ani!

Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ai avut succes, pentru tot ceea ce ai zidit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat indelung dar nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Un sincer “La multi ani!”

Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer si calduros La Multi Ani!

Fie ca Dumnezeu sa puna in fiecare raza de soare care ajunge la tine, succes, fericire si prosperitate. La multi ani! Sa ai o onomastica minunata

Adierea vantului lin al acestei zile frumoase de vara sa te mangaie cu mirosul imbietor al florilor iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne! La multi ani !

Fie ca sfintii Petru si Pavel sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. Sa ai o zi minunata !

De-am putea, din cerul noptii iute am fura o stea, ca sa-ti punem o cununa, astazi chiar de ziua ta! Dar nu putem ajunge la stele si nici cerul a-l cuprinde, lacrimam de neputinta dar iti spunem “La Multi Ani!”

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor care iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul asa cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaind o floare! La multi ani!

Iti urez o zi onomastica luminoasa ca o zi de vara, fericita ca un cantec de privighetoare si frumoasa ca o gradina din Rai! La multi ani

 Cu ocazia zilei de nume, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani !

Iti  dorim sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurat(a) de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi! Un calduros La Multi Ani din partea familiei

Tags: Petru si Pavel, sms felicitari, onomastica

Va mai poate interesa:

Filed under: Mesaje · Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

*