Articles Comments

Cumul » Mesaje » Mesaje de Ziua Indragostitilor

Mesaje de Ziua Indragostitilor

Mesaje de Sf Valentin. Mesaje de Dragobete. Mesaje de Ziua Indragostitilor

Mesaje de Ziua Indragostitilor

Toate zilele sunt nopti pana te vad dar noptile stralucesc ca zilele cand te visez

Dragostea este un dar nu o obligatie, asculta-ti inima si ai incredere intotdeauna in persoana pe care o iubesti !

Asa cum oceanul se arunca catre tarm, asa cum muntii se inalta catre cer, asa cum copilul mic are nevoie de mama asa am eu nevoie de tine mereu in viata mea. Te iubesc

M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogat sunt!

Te iubesc si asta se intampla de ceva timp si nu pot decat sa imi doresc sa fie pentru totdeauna pentru ca ziua indragostitilor este ziua noastra si ziua noastra e in fiecare zi. Lasa-ma sa te iubesc pentru totdeauna.

Daca vrei soare asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul asteapta ploaia; daca vrei zapada asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine nu astepta, spune-mi !

Uneori am nevoie de dragoste, uneori am nevoie de singuratate, uneori de zi, alteori de noapte, uneori de frig, uneori de caldura, dar intotdeauna am nevoie de tine!

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.

Odata mi s-a intamplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine. Te iubesc

Este Ziua Iubirii! Este Sf. Valentin! M-am trezit dimineata pasind incetisor spre fereastra. Stelutele de ninsoare si frigul din soare faceau aceasta zi si mai minunata; iubirea plutea in aer!

Barbatii iti vor spune multe, ca te iubesc si cum si cat, vor spune mai frumos ca mine, dar nu te vor iubi atat !

As vrea sa-ti multumesc ca existi alaturi de inima mea, sa-ti multumesc ca ma ajuti sa zambesc, sa-ti multumesc ca-mi esti alaturi atunci cind imi doresc…iti multumesc…si-ti spun din inima ca TE IUBESC

Nu am de gand sa iti spun ca te iubesc, dar voi face tot posibilul sa iti demonstrez ca esti cea mai iubita persoana din lume! Te sarut si te imbratisez de Ziua indragostitilor

Iti multumesc pentru ca existi in viata mea si pentru ca ma ajuti sa inteleg ce inseamna sa iubesti si sa fii iubit

Cu ocazia Valentine`s Day vin sa zburam, sa atingem cerul, sa prindem ingerii in nori cand se-ntalnesc si se iubesc..

 

Tags: mesaje de ziua indragostitilor, mesaje de valentine day, de sf valentin, sf valentin, mesaje de dragobete

Filed under: Mesaje · Tags: , , ,

Leave a Reply

*