Articles Comments

Cumul » Mesaje » Mesaje de Ziua Femeii

Mesaje de Ziua Femeii

Mesaje de ziua mamei. Mesaje de ziua femeii. Un 8 Martie special !

ziua femeii

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie deosebit!

Nu exista nicio catifea la fel de gingasa ca poalele mamei, niciun trandafir tot atat de frumos ca zambetul ei, nicio carare mai acoperita cu flori decat cea facuta de pasii ei.

Inchin paharul pentru noi Femeile, pentru barbatii care ne au, pentru ┬źnenorocitii┬╗ care ne-au avut si pentru cei care vor avea norocul sa ne cunoasca. Pentru toate femeile frumoase pe care vreau sa le vad fericite!

De ziua scumpa care vine, eu iti urez noroc si bine, margaritare-n calea vietii, succes in anii tineretii si pe aripa primaverii primeste dragostea si dorul!

Primavara – anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete si caldura sufleteasca!

O primavara calda, dragoste nebuna, lumina in suflet si in priviri. La multi ani de 8 Martie!

Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica. La multi ani femeie!

Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc mama!

De 8 martie iti uram o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastra prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata si de dragostea mea neconditionata. Te iubesc

 

Tags: 8 martie ziua femeii, mesaje de ziua femeii, felicitari 8 martie, felicitari ziua femeii, urari de ziua femeii

Filed under: Mesaje · Tags: , , , ,

Leave a Reply

*