Articles Comments

Cumul » Mesaje » Mesaje de Sf. Andrei

Mesaje de Sf. Andrei

Mesaje de Sf. Andrei. Sms-uri de Sf. Andrei.

 

Pe 30 noiembrie este ziua Sf. Andrei (numele Andrei provine din grecescul Andreas care inseamna viteaz sau barbatesc). In aceasta zi ii sarbatorim pe toti cei care poarta numele de Andrei, Andreea sau derivate ale acestora: Andra, Andrada, Andries si altele asemanatoare.

Aceasta este o ocazie foarte buna pentru a arata persoanelor dragi ca nu le-ati uitat, ca le iubiti si le doriti tot binele.  Iata mai jos cateva mesaje de Sf. Andrei frumoase:

Felicitari Andrei cu ocazia aceastei zile ! Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani in cantec de clopotei!

In aceasta zi minunata, iti doresc sa-ti traiesti viata astfel incat sa nu-ti para rau de niciun pas facut, de niciun zambet daruit. Esti un suflet minunat si ma bucur ca am avut sansa sa te cunosc!

Din mici crengute de brad, din flori si din iubire, ti-am impletit un “La Multi Ani” aducator de fericire! La multi Ani Andrei (eea) !

Sa ai o onomastica fericita ! Azi, de ziua numelui, iti urez sa fii iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti.

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc multa sanatate, fericire, tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Sfantul al carui nume il purtati sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si implinirea dorintelor din sufletul dumneavoastra.

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum un bulgare alb de zapada, la fel de fericita precum cantecul clopotelului de Craicun si la fel de frumoasa precum sunt sarbatorile langa cei dragi !

Felicitari cu ocazia aceastei zile ! Andrei, iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

Pentru ca azi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor care iti doresc, din tot sufletul, sa ai parte de zile lungi si tihnite, sanatate, fericire si prosperitate !

La Multi Ani de Sf. Andrei ! Va doresc o zi minunata alaturi de cei dragi ! Petrecere frumoasa !

Exista o zi cand sufletul trece peste orice tristete, cand tot ce a fost greu, este acum usor. Este ziua de Sf.Andrei !

Iti doresc ca sarbatoarea Sfantului Andrei sa iti aduca o viata curata, frumoasa, plina de bucurii si dragoste.

 

Tags: mesaje de sf andrei, urari de sf andrei, de sfantul andrei

Filed under: Mesaje · Tags: , , ,

Leave a Reply

*