Articles Comments

Cumul » Despre vise » Interpretarea viselor: E

Interpretarea viselor: E

Dictionar de vise. Litera E    

     

Interpretarea viselor - E

Ecou : daca il auzi, sperantele ti se vor implini, mai ales cele legate de dragoste.

Edificiu : daca este mare, vei avea noroc in afaceri.

Elefant: daca esti necasatorit, casatoria va mai intirzia; daca esti casatorit, inseamna folos, onoare, respect din partea celor din jur, dar si lingusire.

Elev: daca te visezi elev,  ai nevoie de o mai buna intelegere asupra unui lucru. Ai nevoie de unele invataturi pentru a obtine ceva de la viata, pentru a inainta in viata.

Elicopter : daca visezi unul zburand, vei fi nedreptatit de superiorii tai, dar supararile vor trece fara complicatii.

Emotii : emotiile exprimate in vise sunt o modalitate pentru oameni de a actiona in sentimentele pe care le-ar exprima in mod normal, dar care nu le fac atunci cand sunt treji. Visul ofera un loc sigur pentru exprimare emotiilor.

Energie: daca visezi ca esti energic, o sa ai parte de o crestere economica, activitate, extindere si intelegere. Vei fi nevoit sa canalizezi energia intr-un mod pozitiv pentru a evita anumite neplaceri, greseli.

Epava : daca visezi o epava – risc de esec, deruta, probleme, necesitatea abandonarii unui proiect ce se dovedeste a fi defavorabil.

Episcop : daca visezi un episcop e semn rau, te asteapta un proces.

Epoleti de ofiter :  daca visezi epoleti e semn bun, caci te vei bucura de mare cinste

Eprubeta : este semn rau, caci te ameninta falimentul intr-o afacere la care tii mult.

Esarfa : daca visezi esarfa, ea simbolizeaza auto-restrictii. Control asupara emotiilor in loc de exprimarea acestora.

Daca visezi ca porti o esarfa – te bazezi prea mult pe modul cum gandesti si nu iei in considerare ce simti sau invers.

Daca visezi o esarfa colorata – noroc in dragoste.

Escroc : Daca visezi ca esti abordat de catre un escroc – ai grija la decizii, esti predispus sa iei decizi proaste. Poate fi si un semn al unei boli.

Esec : A visa un esec este un vis asociat cu teama de a nu corespunde si teama de a nu a avea o personalitate invingatoare. A visa un esec in afacere inseamna ca lasati frica sa va acopere toate incercarile si trebuie sa schimbati aceasta sau veti suferi pierderi in castiguri. O femeie care viseaza esec in dragoste va esua in realitate daca nu va repara lucrurile pe care le-a facut pana acum.

Etaj : fiind parte a casei, reprezinta o anumita regiune a corpului. Spre exemplu parterul simbolizeaza zona lombara, iar mansarda se refera la partea superioara a capului. Pentru a interpreta visul, trebuie sa retineti ce se intampla si la care dinte etaje (vezi, de asemenea acoperis, casa, pivnita, parter) .

Evantai : daca visezi un evantai – rivalitate, dragoste neampartasita – achizitonand – iti pierzi vremea cu fleacuri – avand – veselie generala – folosind – relatii neplacute la serviciu – purtand – in curand vei calatori departe – rupand – discutie mare in familie – tinand in mana – calatorie in strainatate.

Examen : daca visezi un examen – anxietate, teama de confruntare sau de competitie, nevoia de a-ti demonstra superioritatea; element de context ce apare in momentele de cotitura ale vietii, ce necesita hotarari importante; (picat) teama de esec; pregatire slaba in fata problemelor vietii, imaturitate; (luat) incredere in fortele proprii; maturitate.

Excursie : daca visezi ca faci o excursie inseamna ca ai nevoie de schimbare. Te simti suprasolicitat, trebuie sa ai timp si pentru tine, pentru unele distractii sau relaxare.

Executie : daca visezi o executie inseamna ca trebuie sa indepartezi pe cineva sau ceva din viata ta.

Explozie : daca visezi o explozie – nevoia de a da piept cu realitatea, risc, primejdie, schimbare violenta, rasturnare neasteptata de situatie.

 

Tags: daca visezi, dictionar de vise, interpretarea viselor.

Filed under: Despre vise · Tags: , ,

Leave a Reply

*