Articles Comments

Cumul » Informatii » Importanta dezinsectiei

Importanta dezinsectiei

Anul trecut a fost memorabil cel putin dintr-un punct de vedere
In februarie a trebuit sa imi gasesc rapid o gazda si din pacate am gasit-o in Giulesti. Camera era mare, frumoasa si curata, nicio problema evidenta.

Ce e drept, curatenia la bucatarie cam lasa de dorit dar nu mi-am pus problema asta fiindca aveam ustensilele mele si aveam de gand sa mananc la etaj unde era si camera unde stateam cu chirie. Treptat au inceput sa apara mici probleme…

Am trecut peste stropii care picau in pat cand ploua (din fericire in jumatatea cealalata a patului, pe care nu o foloseam), peste zgarcenia si economia babutei la care stateam dar peste un singur lucru mi-a fost imposibil sa trec.

Februarie a fost ok, martie la fel, dar cand a venit aprilie -si aprilie 2013 se stie cat a fost de calduros- au aparut si GANDACII !! Niste scarbosenii mari si negre cu niste antene lungi.. .total gretosi

Cred ca gandacii sunt singurii care iti trezesc niste senzatii de nedescris, cel putin pentru mine asa este. Este si teama, greata, sila si alte senzatii indescriptibile. Cand vezi vreo trei patru noaptea la un loc si incep sa alerge in toate partile cand aprinzi lumina, nici nu stii in care sa arunci mai repede cu papucul. Zau ca nu…

Erau cu duiumul pe scari, prin chiuveta, pe covor, pe sub parchet (si doamne cum mai trosneau!) si ce este mai grav e faptul ca ii vedeai si ziua, ori cand ajungi sa ii vezi ziua e clar ca au ditamai familionul in casa ta. I-am zis babutei si mi-a spus ca sa stau linistita ca nu imi fac nimic, doar vin si ei dupa apa.

Am rugat-o frumos sa ia masuri ca eu nu mai stau intr-o casa plina de gandaci, astia nu vin la apa ci la mizerie…mereu erau tot felul de resturi prin bucatarie. M-a lasat pe mine sa ma interesez de firme ce ofera servicii de dezinsectie. Am cautat, am cerut cateva oferte de pret si din fericire am gasit in firme dezinsectie, o firma cu referinte foarte bune si de un profesionalism cum rar mai intalnesti. De ce am convins-o pe babuta sa apeleze la DDD?

Din cel putin doua motive: fie ca dezinsectia este facuta chimic sau ecologic, se folosesc produse de inalta calitate, eficiente, pe care nu le gasim (noi doritorii) pe piata. Firmele care se ocupa de dezinsectie au o gramada de certificari si autorizatii care le permit sa foloseasca astfel de produse. Ce gasim noi prin farmaciile veterinare? Un puf puf sau o solutie eficienta pentru maxim o luna!

Problema a fost rezolvata mai rapid decat ma gandeam, foarte curat, nu mi-a „miscat” nasul niciun miros aiurea si am ramas in continuare cu chirie. Nu am mai intalnit niciun picior de ”negrut” toata vara. Daca nu ar fi apelat la ei, mai mult ca sigur m-as fi mutat fiindca ajunsesem sa dorm noaptea cu televizorul aprins de teama scarboseniilor.

Celor care inca mai zaresc, noaptea cand se duc la baie, cate unul 🙂 le recomand cu caldura sa ia masuri fiindca mititeii astia nu prea sunt solitari

Va mai poate interesa:

Filed under: Informatii · Tags: , ,

Leave a Reply

*