Articles Comments

Cumul » Informatii, Utile » Filmul The Secret

Filmul The Secret

Secretul.  Legea Atractiei.  Filmul The Secret.

Filmul The Secret

Aici – The Secret online subtitrat   –  Legea Atractiei

The Secret este absolut minunat. Majoritatea intamplarilor importante din trecutul meu s-au justificat abia dupa ce am vazut filmul The Secret.

Intre timp am citit si carteaInvataturile lui Abraham – Legea Atractiei” de  Esther si Jerry Hicks si tin sa va impartasesc principalele idei extrase din ea,  pentru a completa in cel mai util mod filmul The Secret.

 

Cartea Legea Atractiei are 3 idei principale:

  1. Legea Atractiei
  2. Creatia la Vointa
  3. Arta de a da voie

 1. Ideea de baza este ca si in film (The Secret) ca atragem ceea ce gandim mai des. De aceea, trebuie sa ne retragem 20 de min max pe zi in “Atelierul Creativitatii”. Acesta este un loc mental, unde ne ducem stand relaxati. Aici, trebuie sa ne gandim la ceea ce ne dorim cu atata claritate incat Fiinta noastra Interioara sa ne ofere o emotie (sa simtim bucurie – doar atunci atragem).

Rolul nostru este sa asimilam informatiile pe care le-am adunat din experienta noastra de viata (cele pozitive) intr-un soi de imagine a noastra, una care sa ne multumeasca.

Legea Atractiei presupune sa “aducem” in Atelier ce ne dorim.

2.  Trebuie sa “gandim”  mai intai lucrurile pe care ni le dorim, sa le vizualizam, apoi sa le asteptam si ele vor lua fiinta.

Creatia la Vointa are 2 parti :

–         gandul referitor la ceea ce ne dorim (esenta The Secret)

–         credinta, speranta ca va veni lucrul acela in viata noastra.

Cu cat suntem mai entuziasmati, cu atat mai iute va apare lucrul acela in viata noastra.

Avem trairi negative doar atunci cand construim gresit.

3.  Arta de a da voie inseamana eliberarea de negativitate (vezi The Secret).  Trebuie sa stabilim intentia pentru majoritatea actiunilor importante si sa o rostim inainte de a face respectiva actiune. De exemplu :  la inceputul zilei « Intentionez sa vad, ma astept sa vad, indiferent cu cine vorbesc, indiferent unde sunt sau ce fac, intentionez sa vad ceea ce vreau».

The Secret ne spune: atunci cand dorim ceva cu adevarat, vine catre noi foarte repede. La fel si cand nu dorim ceva cu adevarat !

 

Tags:  filmul The Secret, Legea Atractiei, Secretul

Copyright© 2012 Cumul.ro  All rights reserved.

Filed under: Informatii, Utile · Tags: , , , ,

2 Responses to "Filmul The Secret"

  1. […] nu iti face griji, ia lucrurile usor, fii bun intotdeauna in ceea ce faci si hotaraste-te ce vrei cu adevarat in viata profesionala. Capul sus. Acest job nu este destinatia ta finala ci doar o […]

  2. […] 10) Vizualizeaza cresterea parului (10-15 minute seara), pentru a intelege mai bine la ce ma refer, trageti un ochi AICI […]

Leave a Reply

*