Articles Comments

Cumul » Silueta » Cura de slabire cu mere

Cura de slabire cu mere

Dieta cu mere. Cura de slabire cu mere

Dieta de slabire cu mere

Cura de slabire cu mere este vazuta de nutritonisti ca fiind una dintre cele mai eficiente cure prin beneficiile pe care le aduce marul organismului (vitaminele A,C, P, Fe, Mg, Na, Cu, Ca, acid folic, fructoza, fibre) dar si pentru capacitatea lui de a reduce kilogramele in plus. Merele aduc un plus sanatatii tale si prin detoxifierea organismului, atat de necesara la inceputul primaverii si nu numai.

Aceasta dieta este binevenita in aceasta perioada frumoasa de toamna, cand stand la casa sau nu, avem mere la discretie. Marul intareste sistemul nervos, este laxativ, vitaminizant si hipocaloric (un mar are intre 50 si 100 de calorii).

Dieta cu mere este foarte simpla si are la baza doua conditii. Prima este sa mananci inainte de mesele principale cate un mar iar a doua conditie este sa fixezi consumul caloric zilnic (in zilele de cura cu mere) la 1800 si sa consumi foarte multe lichide, in special ceai verde.

Cand incepi cura de slabire este recomandat sa consumi alimente cu un continut bogat de proteine si de grasimi sanatoase in portii moderate si sa faci exercitii fizice macar 30 de minute pe zi.

Poti sa consumi in 1-2 zile din saptamana doar mere fara alte alimente langa. Astfel potentezi pierderea kilogramelor si iti reglezi metabolismul.

In final, efectele nu vor intarzia sa apara : vei fi mai plin(a) de energie, tenul va fi luminos si catifelat si o sa ai mai putin cu 1-3 kg/ saptamana.

  Daca doresti sa incepi dieta cu mere este recomandat sa consulti mai intai un gastroenterolog. Daca stii ca suferi de hiperaciditate, gastrita sau ulcer gastric ar fi bine sa tii aceasta cura sub supravegherea unui medic.

Am sa revin in curand cu un articol foarte interesant despre asanele (posturi corporale) care ajuta la pierderea kilogramelor in plus, eliminarea celulitei si tonifiere.

Filed under: Silueta · Tags: , ,

Leave a Reply

*