Articles Comments

Cumul » Utile » Avantajele permisului auto

Avantajele permisului auto

Permisul auto va deveni in timp mai mult decat indispensabil unui angajat si asta datorita ritmului alert in care traim si a nevoii de a ajunge in cel mai scurt timp acolo unde situatia o cere.

Angajatorii cer disponibilitatea de a calatori si cand spun disponibilitate nu se refera la mijloacele de transport in comun. Desi nu este un lucru tocmai pe placul celor care nu au inca un permis auto, este totusi o realitate.

Asta se intampla datorita concurentei acerbe care exista pe piata si a nevoii de a iesi in intampinarea posibililor clienti cat mai repede, mai bine si mai confortabil pentru ei.

Timpul este scurt, oamneii sunt bombardati de o multime de informatii. Este greu ca oamenii sa iti acorde atentie fiindca exista competitie pe timpul si atentia lor iar presiunea pe timpul lor va continua sa creasca.

Daca le dai oamenilor ceea ce vor, unde si cand vor, atunci se poate sa iti ofere timpul lor atat de pretios. Trebuie sa fii pregatit sa te strecori in timpul liber al clientilor si pentru asta ai nevoie de masina si implicit de permisul auto.

Sunt zile cand iesi din inertie sau mai bine zis din automatismul personal si te intrebi ce ai putea imbunatati, ce te-ar duce spre un viitor mai bun, personal sau profesional. Intr-o astfel de zi mi-am dat seama de avantajele detinerii unui permis auto si m-am trezit facand chestionare auto pe acest site. Fara nicio pregatire in prealabil, am gresit cam 5-6 intrebari daca nu ma insel. Am facut cateva teste auto categoria B la rand si am constatat cu surprindere cat de mult te ajuta, se pot memora mult mai usor decat informatiile dintr-un manual.

Negresit am sa fac scoala de soferi anul acesta, nu atat pentru serviciu cat pentru mine, cred ca merit asta, sa imi demonstrez ca pot si ca obstacolele sunt doar in mintea noastra.

Cateva avantaje ale detinerii permisului auto / masinii: independenta, incredere in sine, valorificarea timpului mai eficient, ajutor pentru cei dragi, avantaj profesional, deplasare facila in cazul concediului si multe altele.

Ce trebuie sa faci ca sa iti iei permisul? Primul pas este inscrierea la scoala de soferi . Apoi va urma partea de pregatire teoretica si cea de pregatire practica. In final, trebuie dat examenul auto cu cele doua probe,  una teoretica si una practica.

Un lucru este cert, o data luat permisul auto, mai devreme sau mai tarziu va veni si masinuta iar asta nu poate decat sa bucure 🙂
Orice reusita implica motivatie, consecventa si implicare dar si satisfactiile vor fi pe masura si ele nu trebuie sa fie pierdute din vedere.

Filed under: Utile · Tags: , , ,

Leave a Reply

*