Articles Comments

Cumul » Informatii » 2017 – Anul Cocosului de Foc

2017 – Anul Cocosului de Foc

2017, anul cocosului de foc

Anul Cocosului de Foc

– in 2017:

 

Cocosul este al zecelea semn in zodiacul chinezesc. Fiecare an este legat de un semn animal, la un ciclu de 12 ani. Anii cocosului sunt: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029…

Anul Cocosului de Foc incepe pe 28 ianuarie si este un an al succesului si triumfului dar, doar in prezenta efortului, a muncii asidue si a rabdarii.

In anul cocosului de foc, energiile sunt supuse elementului foc in forma sa Yin. Yin-Foc exprima caldura interioara, intelegere si linistea legaturilor familiale.

Anii cocosului de foc sunt un amestec de dreptate, judecata, elocventa, eficienta si  logistica – astfel locurile de munca ca cele din administratia publica si privata, domeniul militar sau cele din cadrul politiei sunt foarte favorizate.

Sobolanul, Iepurele si Cocosul, zodii chinezesti, sunt reprezentate de un singur element in timp ce toate celelalte semne din zodiacul chinezesc contin multiple elemente ascunse. De aceea, anii guvernati de aceste trei semne, depind foarte mult de puterea de baza a elementului la care acestia sunt atasati initial.

Chiar daca ciclurile de rotatie – luni, anotimpuri si zile aduc in mod continuu diversitatea prin fluxul de energie al celor 5 elemente ale cosmologiei chineze, prezenta unui element predominant care guverneaza ciclul anual nu este vazut ca cel mai bun semn in traditia chineza.

Avand in vedere distributia energiei  celor 5 elemente pe tot parcursul anului, cel mai bine este sa va incepeti proiectele  toamna sau in timpul ultimelor doua saptamani ale fiecarui sezon. Intr-adevar, perioadele tarzii ale anotimpurilor sunt reprezentate de elementul Pamant, critic si util pentru virtutile sale de stabilizare, in special in timpul Anului Cocosul de Foc.

Combinatia dintre elementul foc din acest an cu elementul metal scoate in evidenta tensiunile cu alte deficiente energetice, creand perioade improprii pentru schimbare.

Daca esti singur, acesta este un an foarte bun pentru a incepe o noua relatie. Cu toate acestea, relatii care ar fi putut creste în casatorii solide in timp, ar putea fi din pacate stopate, din motive independente de vointa noilor indragostiti; de exemplu, o mutare profesionala sau de familie, intr-o alta tara.

Daca asteptati o nastere in anul cocosului, la sfasitul primaverii ar fi momentul ideal pentru a avea un mic cocos mai putin iritabil. In cazul in care perspectiva de a da nastere unui copil cu un caracter mandru si demonstrativ nu te incanta, se poate astepta intotdeauna pana in Anul Nou 2018, Anul Cainelui de Pamant, cand se asteapta nasterea unui copil caine inteligent si priceput, care nu va iesi din cuvantul parintilor sai.

In ciuda tensiunii si a dezechilibrului care domina 2017, acest an este in mod paradoxal de bun augur pentru nunti. Nu trebuie sa uitam ca Red (rosu, culoarea elementului Foc) este culoarea traditionala a rochiei de mireasa din China si alte tari asiatice, in timp ce culoarea alba simbolizeaza doliul.

În 2017, este foarte recomandat sa purtati obiecte sau bijuterii ale caror culori sunt legate de elementul Pamant, cum ar fi teracota, galben sau maro, sau chiar bratari de culoare siena.

Cu toate acestea, ar trebui sa ne amintim de-a lungul anului 2017, sa evitam folosirea rosului la haine sau bijuterii, astfel incat sa nu marim Focul deja existent  in cantitate mare si in conflict direct cu metalul (elementul principal al semnului cocosului).

In afara de natura conflictuala a anului datorata naturii dominante  si conflictuale dintre metal si foc, curenti pozitivi exista de-a lungul anului 2017, chiar daca acestia nu traverseaza toate cele 12 semne ale zodiacului chinezesc.

Anul Cocosului de Foc este adesea marcat de succes stralucitor pentru cei care au indurat cu rabdare si de multe ori solitar, construirea unui proiect sau plan de afaceri.

Multi oameni isi doresc in cursul acestui an special, sa schimbe mediul profesional. Dar, aceste dorinte de mobilitate nu se materializeaza pentru toata lumea, pentru ca nu toate semnele zodiacului chinezesc  sunt in masura sa reziste  la stres si sa fie suficient de creative si organizate pentru a depasi esecurile cu care vor trebui sa se confrunte de-a lungul drumului spre succes.

Anul 2017 este plasat sub protectia fabulosului semn al Cocosului de Foc, ale carui virtuti de dreptate, perseverenta si transparenta, ii recompenseaza  cu generozitate pe cei care le inteleg destul de bine.

Sa aveti un an 2017 minunat si plin de dorinte implinite!

 

Tags: anii chinezesti, anul cocosului de foc, anul nou chinezesc, 2017, cocosul de foc, zodii chinezesti

Va mai poate interesa:

Filed under: Informatii · Tags: , , , ,

Leave a Reply

*